B|ind je napisal/-a:Ja, seveda ! Šel sem na urgenco in kirurgijo na slikanje pol ure po nesreči, ko sem opravil s policisti.
Ta teden sem imel priporočeno ležanje in obkladke, v ponedeljek pa začnem s fizioterapijami in čaka me še travmatološki pregled. Vglavnem pa sem cel prebunkan in v kar hudih bolečinah..
B|ind je napisal/-a:Ja, glede Poravnave dobivam mešane informacije, nekatere pozitivne, druge negativne.
Tako da sem se odločil za odvetnika kateri mi je naročil da se po končanem zdravljenju z vsemi fotokopijami vseh izvidov in napotnic oglasim na posvet.
B|ind je napisal/-a:Citroenov vodja delavnice mi bo šel vozilo pogledat in ocenit če se splača popravilo.
Ker raznorani mehaniki vsi gledajo na svoj profit.. on pa je neodvisen in nima niti profita niti minusa pa če bodo avto popravljali ali ne.
Ker ČE se bo avto popravljal zame, se bo na Citroenu, tako da bo popravljen kot treba z originalnimi deli.
Če pa bo šou v prodajo, potem na to js pač nemorem vplivat kdo in kako ga bo popravljal.
Če pa se proda in bom kupoval drugo vozilo, nebom kupil novega, nekaj rabljenega.
B|ind je napisal/-a:Citroenov vodja delavnice mi bo šel vozilo pogledat in ocenit če se splača popravilo.
Ker raznorani mehaniki vsi gledajo na svoj profit.. on pa je neodvisen in nima niti profita niti minusa pa če bodo avto popravljali ali ne.
Ker ČE se bo avto popravljal zame, se bo na Citroenu, tako da bo popravljen kot treba z originalnimi deli.
Če pa bo šou v prodajo, potem na to js pač nemorem vplivat kdo in kako ga bo popravljal.
Če pa se proda in bom kupoval drugo vozilo, nebom kupil novega, nekaj rabljenega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov