Nasveti in napotki ter povpraševanja...

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc To jan 05, 2010 2:41 pm

profii je napisal/-a:problem zna bit, če jih bo štukal, da pride voda za bužirko in tam nastane oksidacija.
Probaj dobit nove, kakšna od že naštetih trgovin bi jih morala imeti, drugače pa povprašaj na kakšnem servisu.

kdo pa je reku štuko.....js sm mislil star konektor da bi razdru sj to se pa da nardit kot je sam narisam 1 pošt višje!js tko že vsa leta delam pa je ok.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo To jan 05, 2010 7:14 pm

zogobrc je napisal/-a:
profii je napisal/-a:problem zna bit, če jih bo štukal, da pride voda za bužirko in tam nastane oksidacija.
Probaj dobit nove, kakšna od že naštetih trgovin bi jih morala imeti, drugače pa povprašaj na kakšnem servisu.

kdo pa je reku štuko.....js sm mislil star konektor da bi razdru sj to se pa da nardit kot je sam narisam 1 pošt višje!js tko že vsa leta delam pa je ok.

ja....da samo tisto not vtaknes ne...samo ce pa se ti tisti jeklen del, ki gre not v konektor zjebe pol ga mores menjat....in ga ne mores dobit...al pa se se ti zica pred konektorjem pretrga.....ali pa ce rabis novo napeljavo ce das naknadno nov senzor...rabis lih take nove konektorje.. ;)

LP
Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov