sašo5 je napisal/-a:fantje: zato pa obstajajo RSR/SKN .....pr evrčkov, pa bo leplo na sedež

No ti tkole povem. Sem vozil Audi A3 karavan 2.0TFSI (2006) čipan pri RSR. (Nisem vedel ker motor je, niti kaj zares je, moj mehankar mi je dal ključe da smo šli na kavo tacajt ko je on micko šraufu). No tkole vam povem, ko se je avto ogrel sem ga mal stisnu, ker me je zanimal kaj in kako - če se zadeva kam premakne. Res da zgubiš mal filinga za objektivno oceno ko se pripelješ tja s 400HP in 1.8 bara turbine, ampak enostavno vsi trije ki smo sedeli v avtu
SE NISMO MOGLI ODLOČIT ALI JE TURBO.Slišal se ga ni, v zic me ni nalepl, turbo luknje nism čutu niti mal. Avto je tako umirjen, tako zvezno in uglajeno vleku cez vseh 6 prestav... Res impresivno, ne morem drugač komentirat.
No - to je bil dan, ki je mene prepričal da je turbo avto lahko uglajen družinski avtomobil, ki bi ga lahko vozila tudi moja mama brez pomislekov da ji bo kam spizdu ko turbo pride v delovno območje...
In še zate gospod, ki predlaga čipanje zato da bo leplo na sedež - men osebno je limanje na sedež v mojem avtu obvezno ker je napol avion, ampak v temle audiju ni pa nc lepl, samo lepo se je pelal in to je tisto kar pri daily driverju (kar je ene 80% avtov k grejo na cipanje) veliko bolj popmembno kot do da te nalima u sedež.
lp