valvoline je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Dokler samo piha je vse OK. Ko ti bo začelo pa olje ven metati, je pa problem.
Kje pa.
Ne sme tja belo-sivkasto kadit preveč, to da mal piha je normalno.
In če meće vn olja med delovanjem je tut povsem normalno,saj to pomen da dobr dela oljna črpalka.
myster je napisal/-a:aha.torej mam rahel problem samo pri oddušku, ki je okoli njega motor malo masten.a je to kako tesnilo zanič ali kje tiči problem?pa glede zgornje kape me tut zanima, kako zamenjati tist vijak.sm mal višje razlagu pa spraševal.
vedn bolj pa sumim lambdo sondo...kako se da to prej 100% preverit, predn kiksnem in kupim lambdo za brezveze?
lancia hf je napisal/-a:valvoline je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Dokler samo piha je vse OK. Ko ti bo začelo pa olje ven metati, je pa problem.
Kje pa.
Ne sme tja belo-sivkasto kadit preveč, to da mal piha je normalno.
In če meće vn olja med delovanjem je tut povsem normalno,saj to pomen da dobr dela oljna črpalka.
To je bilo samo za vozila Zastava normolno, za vse druge znamke je to "nenormalno"
valvoline je napisal/-a:myster je napisal/-a:aha.torej mam rahel problem samo pri oddušku, ki je okoli njega motor malo masten.a je to kako tesnilo zanič ali kje tiči problem?pa glede zgornje kape me tut zanima, kako zamenjati tist vijak.sm mal višje razlagu pa spraševal.
vedn bolj pa sumim lambdo sondo...kako se da to prej 100% preverit, predn kiksnem in kupim lambdo za brezveze?
Najboljše prodaj in si kupi dizla. Bencinar je pač bencinar. Sm dal 4 dizlov skoz,poraba enaka pr vseh 5.5l na 100km. Bencinc = waste of money.
mr.ramo je napisal/-a:valvoline je napisal/-a:myster je napisal/-a:aha.torej mam rahel problem samo pri oddušku, ki je okoli njega motor malo masten.a je to kako tesnilo zanič ali kje tiči problem?pa glede zgornje kape me tut zanima, kako zamenjati tist vijak.sm mal višje razlagu pa spraševal.
Najboljše prodaj in si kupi dizla. Bencinar je pač bencinar. Sm dal 4 dizlov skoz,poraba enaka pr vseh 5.5l na 100km. Bencinc = waste of money.
to se teb samo zdi,da je tko,ker očitno se nisi dau nobenega bencinarja cez
lancia hf je napisal/-a:valvoline je napisal/-a:
Pol pa ne jokat kolk porabi. Plačaj,tankaj in bod tiho
b****r![]()
Tak problem sem imel z Tipotom 1.6 IE, in dokler nisem menjal celi vbrizg goriva pri garažnrm majstru, so mi pooblaščeni serviserji samo računali razne testerje, in njihove ure za nesposobno odkrivanje napake![]()
lancia hf je napisal/-a:splash je napisal/-a:jaz imam 1.4, 8v, pa mi pije 7,5 če je res lepa vožnja, drugače pa 9-10l.
to je normalno za ta motor. znan je da porabi veliko, vendar dela ko ura...
Če imaš avtobus, potem je to zelo majhna poraba![]()
![]()
Nevemo vsi ker avtomobil voziš, z takim motorjem
lancia hf je napisal/-a:splash je napisal/-a:jaz imam 1.4, 8v, pa mi pije 7,5 če je res lepa vožnja, drugače pa 9-10l.
to je normalno za ta motor. znan je da porabi veliko, vendar dela ko ura...
Če imaš avtobus, potem je to zelo majhna poraba![]()
![]()
Nevemo vsi ker avtomobil voziš, z takim motorjem
valvoline je napisal/-a:Povprečni *ljudski* bencinarji papcajo 8-10l bencina,dizelaši 5-6l nafte(prozorne ali pobarvane )Okrog tega je brezveze debatirat ker tako pač JE !!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov