pril je napisal/-a:Sem tudi preveril, in je 100% da tiguan na določen interval preko ABS mehanizma približa po domače "pakne" k diskom in tako intervalno čisti diske...
lisko je napisal/-a:In to da bi avto zabremzal čez čas zarad tega ker je voda oz. mokro....še nisem slišal,,,,kolesa morajo blokirat ob vsakem močnejšem pritisku na zavoro.....pa naj bo polna luna ali pa deževen dan.
pskoda je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Potem se pa oprivičujem za tale posta in nočem drkat, samo vam priporočam da kupite novega opla oz fiata (imam največ iskušenj) in ne boste imel takšnega problema 100%
Če si zaradi svojega stila vožnje velikokrat na bremzi potem verjamem, da nimaš teh težav. Probaj pa ob dežju voziti na AC in vsaj 15 do 20 minut in ne zaviraj - boš opazil kaj bo, ko boš nato zaviral.
Bom pa enkrat probal, ker me zdaj že full zanima
pril je napisal/-a:da ne bo pomote, ko pritisnem na zavoro čutim pritisk pedala, zavornega učinka pa nobenega.. imam prevoženih okoli 800.000 km pa vem da je zavorna pot daljša, pa slaba cesta... samo da pa pedalo do konca, zavornega učinka pa popolnoma nič.. to mi je čudno.... avto je star 1/2 leta
krypton je napisal/-a:Ste se že kdaj vprašali koliko vode ostane na disku pri 80 km/h uro. Učinek je podoben kot pri pralnem stroju. To se enostavno ne sme dogajat.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov