dnovak24 je napisal/-a:turbinco menjat je dela toliko kot da ti menja izpuh. Je pa res, da izkoriščajo in nabijajo cene v višave, češ kakšen strašen poseg je to... Kar je nad 100€ je preveliko, sploh pri fušarju.
dnovak24 je napisal/-a:turbinco menjat je dela toliko kot da ti menja izpuh. Je pa res, da izkoriščajo in nabijajo cene v višave, češ kakšen strašen poseg je to... Kar je nad 100€ je preveliko, sploh pri fušarju.
lisko je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:turbinco menjat je dela toliko kot da ti menja izpuh. Je pa res, da izkoriščajo in nabijajo cene v višave, češ kakšen strašen poseg je to... Kar je nad 100€ je preveliko, sploh pri fušarju.
Ne preveč posploševat....mi jo prideš samo snet ?:D
dnovak24 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:turbinco menjat je dela toliko kot da ti menja izpuh. Je pa res, da izkoriščajo in nabijajo cene v višave, češ kakšen strašen poseg je to... Kar je nad 100€ je preveliko, sploh pri fušarju.
Pri jtd-ju je kar preprosto
grega983 je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:Pa da američan tuk zakomplicira![]()
Italjani pa ne ?
Jz se matram z delto. Sam to pa je itak klasa za sebe
lisko je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:turbinco menjat je dela toliko kot da ti menja izpuh. Je pa res, da izkoriščajo in nabijajo cene v višave, češ kakšen strašen poseg je to... Kar je nad 100€ je preveliko, sploh pri fušarju.
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov