Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Sr apr 07, 2010 7:58 am

Če gre za originalne tepihe, pol nebi smel drset. Mi jih mamo v novem meganu, pa so skos prmir. Razen če bolj stiskate v tepih, kot v pedalke. :lol:
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Sr apr 07, 2010 9:05 am

Moji tepihi so z dolgimi iglami zataknjeni v osnovno oblogo podna, da ne drsijo naprej. Je isto tako Renault in so čisto pri miru.

jernejss
Nov uporabnik

Napisal/-a jernejss Pe apr 09, 2010 11:49 am

Verjetno je bil tudi pri ˇmeganu z okvaroˇ tepih primiru, vendar na napačnem mestu :)
Nevem pa kje je bil vseved od začetka objave in pa do ugotovitve serviserjev? No pa saj ni važno.

Pritrditev tepihov z samolepilnimi ježki pa ni najboljša ideja. Saj pri meni se ni izkazala. Tepihe zelo kratek čas drži na svojem mestu, potem pa počasi lima ali pa ježek popusti.
Meni najustreznejša varianta je bila na servisu kupiti plastične čepke, ki se jih privije v talno tapeto, v tepih narediti luknjo in ga fiksirati na čepke.

Renault_user
Novinec

Napisal/-a Renault_user Pe apr 09, 2010 12:32 pm

če si normalen ti tepihi ne drsijo... ostalo je drugo vprašanje...
to so pa zdej že velike bedarije...

kan
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a kan Pe apr 09, 2010 11:17 pm

Da tudi jaz malo uprašam glede tega megana.

Avto ima trenutno 9000km in vsakič ko nekaj časa stoji in ga potem vžgem imam občutek ko speljem da avto zatrokira oz. cuka par sto metrov.any idea? In pa še eno vprašanje,to je avto od mame jaz sem imel avdija pa me mogoče zato malo moti ampak vseeno,kaj je sklopka res tako nemogoča??iz prve brzine v drugo je zelo težko prestaviti da avto ne cukne,imajo vsi renoji tako?Je pa 1.6 16v.

Hvala

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So apr 10, 2010 12:24 am

pa kaj delate v avtu da vam tepihi drsijo...
tale megan ima ježke ki vsaj zdaj še zelo dobro držijo...

kan je napisal/-a:Da tudi jaz malo uprašam glede tega megana.

Avto ima trenutno 9000km in vsakič ko nekaj časa stoji in ga potem vžgem imam občutek ko speljem da avto zatrokira oz. cuka par sto metrov.any idea? In pa še eno vprašanje,to je avto od mame jaz sem imel avdija pa me mogoče zato malo moti ampak vseeno,kaj je sklopka res tako nemogoča??iz prve brzine v drugo je zelo težko prestaviti da avto ne cukne,imajo vsi renoji tako?Je pa 1.6 16v.

Hvala

čist normalno se prestavi...
res pa da ni dizl, je mal bol občutljiv ane..

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi So apr 10, 2010 2:52 am

Zanimivo, tudi jaz imam na Meganu - originalni tepihi - ježke in to na vseh štirih. In ti ježki tako močno držijo, še danes pa je avto star že 2,5 leta, da me je kar strah jih odstranjevati pri čiščenju. Vedno se bojim, da bom poškodoval oblazinjenje ker sploh nočejo popustiti. Š več težav imam pa potem z namestitvijo nazaj na svoje mesto, ker ko se na enem mestu dotaknejo tal, jih ne moreš več premakniti.

LP

Renault_user
Novinec

Napisal/-a Renault_user So apr 10, 2010 7:09 am

@kan: cukanje je stalnica pri renaultih. to nima veze s sklopko... meni tega še niso odpravili tudi na cliu... pa nekaterim drugim tudi ne.... slabe so tuljave ali kaj drugega v mašini...

kan
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a kan So apr 10, 2010 10:36 am

Hvala za odgovore.Ja vedno sem imel dizla pa me zato mogoče malo pri prestavljanju zaje... :D .

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne apr 11, 2010 9:27 pm

Zaklenil sem temo, saj so se začele nepotrebne, neprimerne in neumestne žalitve avtorja (ki sem jih pobrisal). Je res nemogoče stvar razumeti tako?

lisko je napisal/-a:Lej čist s človeške strani.....noben se ni rodil pameten. In verjetno je lastnik bil ves paničen kaj zdaj to?!. Mogoče bi lahko malo bolje preveru ampak ni pa ga treba zato obsojat...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov