Napisal/-a beary Sr maj 19, 2010 9:08 am
Dobavitelja bom vsekakor zamenjal in vem, da bo ta naredil to sigurno dobro.
Ko sem barval z sprejem nisem samo tiščal, sem barvo nanašal počasi, tko kot si ti rekel, pšt pšt pšt pšt... Pustil sem barvo sušit, nato nanesel nov sloj, vendar se barva ni hotela posušit, zato je tudi zatekalo. Ne vem ali ni bilo dovolj trdilca danega ali kaj?
Imel sem barvo tudi že nekaj časa na avtu, vendar jo je kar scvrlo gor zaradi vročine. Barval pa sem sprednji odbijač. Ker barva ni bila suha je nisem mogel pobrusiti, ker so zaradi vročine brušenja nastajale kepice barve, ki so se nato ko so se ohladile ponovno nalepile na površino. Edino kar mi je ostalo je to, da sem z fenom lepo segrel površino, ne preveč in z olfa nožkom (z majhnim gre najlažje) postrgal oz. povlekel barvo skupaj z predhodno originalno pobarvanim prozornim lakom. Druge rešitve se nism spomnil. Odbijač sem sedaj lepo pobrusil z finim brusnim papirjem in vodo. Sedaj je potrebo še počen odbijač spravit skupaj, nato pa je na vrsti kitanje in barvanje.
Pa da ne bo kdo narobe razumel, nisem strgal cel prednji odbijač, samo zgornji rob, od smernikov navzgor (modeli rabbit imajo to plastiko črno).
VW je najbolš kar lahko maš...