lenivec je napisal/-a:SamoK je napisal/-a:pa ti si res strokovnjak.. bi rad videl popravljalce toce brez izkusenj, namesto jame not, bi naredil jamo ven.. !
glej sem že probal in ne govorim v prazno. lahko nakladaš o nekem super zajebanem sistemu komu ko nima pojma. jaz vem kaj je potrebno in kako gre. edina stvar ki govori v prid tako visokim cenam popravila je to da porabiš ogromno časa
crxdelsol je napisal/-a:Kako pa je z zavarovalnicami, fejst komplicirajo pri izplačilih/popravilih ? Ravno včeraj sem še dodal točo in požar k svojemu zavarovanju, ku* ne mislim vsakič ko bojo temni oblaki bežat v hosto.
ABOARD je napisal/-a:v eurospinu maš set za popravilo. Z lepilom. Vse je zraven, cena mislim da 14 eur?
ABOARD je napisal/-a:v eurospinu maš set za popravilo. Z lepilom. Vse je zraven, cena mislim da 14 eur?
crxdelsol je napisal/-a:ABOARD je napisal/-a:v eurospinu maš set za popravilo. Z lepilom. Vse je zraven, cena mislim da 14 eur?
Ja kje si bil prej, jaz pa sem dal brezveze 280€ za kombinacijo toča-požar ko pa bi lahko za 14€ rešo zadevo.
sarkasmON
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov