Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
cuteboy1988
Novinec

Napisal/-a cuteboy1988 To jul 20, 2010 4:30 pm

Po številu kilometrov mislim, da je avto nov model in so ga dali strankam v uporabo kot TESTNO VOZILO!

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To jul 20, 2010 5:14 pm

To bi se jih dalo zašiti le tako, da bi se jih speljalo na limanice. Avto bi spet peljal tja zaradi nekega minimalnega popravila (menjava žarnice) in nato sporočil, da ga ne moreš prevzeti zaradi nepredvidenega službenega potovanja, ki bo trajalo 3 dni. Ob prevzemu pa bi šli v detajle za vsak odvečen kilo(meter).

Če pa sedaj že vedo, da si ugotovila nečedno dejanje, potem je za kaj takega prepozno. Zdravje na prvem mestu.

Mia
Nov uporabnik

Zloraba servisa-posoja mojega avtomobila - EPILOG

Napisal/-a Mia Po sep 13, 2010 5:06 pm

Ker sem bila s strani Odvetniške pisarne Irene Kočevar, ki zastopa stranko Krulc d.o.o. po direktorju Milanu Krulcu opozorjena, na objavo v spletnem forumu z naslovom "Zloraba servisa-posoja mojega avtomobila", z dne 20.07.2010 in zaradi, kakor navajajo, v izogib nadaljnim pravnim korakom" se moram za mojo navedeno trditev javno opravičiti. Kakor sem navedla že v sami razpravi, ne razpolagam z dokazili, zato se moram zaradi citiram:"v izogib nadaljnim pravnim korakom moji stranki (podjetju Krulc d.o.o., zastopano po direktorju Milanu Krulcu o.p.a.) opravičite v roku 5 dni po datumu tega dopisa in sicer na istem mestu in na enak način, kot ste trditev objavljali", opravičiti.
Torej se na ta način opravičujem podjetju Krulc d.o.o., zastopano po direktorju g. Milanu Krulcu za navedbe
Prijazen pozdrav

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po sep 13, 2010 5:20 pm

:cry :cry :pop:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

primi1
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

???

Napisal/-a primi1 Po sep 13, 2010 5:34 pm

Raj tkole prtisnejo na človeka, kot pa da bi sami tukaj situacijo dobro razložili... Sami s tem dejanjem potrjujejo svoje napake iz še lepo prikažejo, delo s svojimi strankami. Mene vem da ne bodo nikoli videli!!!!

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po sep 13, 2010 5:40 pm

če krulčevi nebi bili nič krivi se nebi ozirali ne na forum ne na besede.. tako pa se branijo z vsemi sredstvi. ve se pa kako je v naši državi. dokler nisi obsojen nisi kriv.

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Po sep 13, 2010 5:40 pm

Amerika!!!

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po sep 13, 2010 5:42 pm

Naj pa oni dokažejo, da se niso vozili z avtom. Kolikor vem so dolžni ob prevzemu vozila tudi zapisati kilometre ob predaji tvojega vozila. Me zanima kje je ta zapisnik :?: :?: :?:

Jaz bi jim dal kontra udarec. Te samo ustrahujejo.

P.S me zanima kako so prišli do uradnih dokazov da si to dejansko ti?????

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po sep 13, 2010 5:50 pm

mihaing je napisal/-a:Naj pa oni dokažejo, da se niso vozili z avtom. Kolikor vem so dolžni ob prevzemu vozila tudi zapisati kilometre ob predaji tvojega vozila. Me zanima kje je ta zapisnik :?: :?: :?:

In kak problem jim je priredit zapisnik?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Po sep 13, 2010 6:27 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:Naj pa oni dokažejo, da se niso vozili z avtom. Kolikor vem so dolžni ob prevzemu vozila tudi zapisati kilometre ob predaji tvojega vozila. Me zanima kje je ta zapisnik :?: :?: :?:

In kak problem jim je priredit zapisnik?

x2 :)
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Po sep 13, 2010 6:31 pm

:har
Mah, pametnejši odneha, ... Za vsako rit se šiba najde.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Po sep 13, 2010 6:39 pm

Sosed odvetnik mi je velikokrat rekel:

"najvec goljufij in prevar uspe velikim ribam, ki vejo, kje se stranke ne bojo pritozevale in kje stranke ne bojo imele volje se protozevat". Kamencek na kamencek....palaca :)

Tako je v tem primeru...nihce se zaradi tega ne bi sel spuscat v podrobnosti. Jaz bi vsaj sel na servis, povedal kaj sem opazil-in da bom doma dobro premislil z odvetnikom, ce se bova pritozila. Vsaj to bi naredil...! Takoj clovek vidi idziv vodilnega in podobno

:shock:
:)

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po sep 13, 2010 6:39 pm

Mislim, da si je dotični servis res naredu eno veliko uslugo..:D:D:D

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Po sep 13, 2010 6:48 pm

nevermind je napisal/-a:Odspodaj si lahko pogledate kaj delajo na servisih ko pustiš avto.
http://www.youtube.com/watch?v=WzpdefAccQE

haha jane...

Na pravih (postenih) servisih bi morali napisat koliko imajo km na zacetku.... in bi speljali brez takih in podobnih bedarij.

Je pa dejstvo oz. poznam par ko imajo to zeljo da ko pripelje oseba k njim avto in jim nudijo njihove storitve se se kdaj zapeljejo kam oz da probajo avto kako gre...

Jaz tega ne podpiram oz. se mi zdi neodgovorno ker se lahko marsikaj zgodi... poleg tega bi bil zelo jezen( razp.....) in boljse da njega nebi nikoli vido oz. dobil, ker nima pravice se vozit tak z tvojim vozilom okoli.

v tvojem primeru pa bi vse skupaj pozabil ker verjetno je neka casa minilo in bodo vse zanikali oz. hitro uredili da bo vse po "pravilih".

Tudi jaz bi vsaj sel tja in jih opozoril in potem reko da razmisljam o tozbi .... da vsaj vidis odziv.

lp
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

baucek
Novinec

Napisal/-a baucek Po sep 13, 2010 7:33 pm

Meni je tudi čudno - kako, da ob prevzemu vozila niso zapisali kilometrov? Mi smo našega golfa v enem letu 3 x reklamirali in vsakič so zapisali kilometre.
Razen če nima vsak servis tega, da to zapisujejo - kar pa se mi zdi neumno.

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Po sep 13, 2010 7:58 pm

NIKOLI h krulcu!
No escape from the mass mind rape...

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Po sep 13, 2010 8:26 pm

In kaj ti bo, če zapišejo kilometre? A se boš pri prevzemu to spomnil in peverit? Najbrž ne in ko enkrat avto odpelješ je konec maše.

aquariumwild
Novinec

Napisal/-a aquariumwild Po sep 13, 2010 8:44 pm

kakorkoli.......tole temo je prebralo in še bo prebralo ogromno uporabnikov. tudi, če bo kdo odtipkal omenjen servis v google ali podobno mu bo vrglo ven to temo......zadeva bi se lahko rešila z kakšnim opravičilom in kakšnim popustom pri servisu.......

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Po sep 13, 2010 9:50 pm

Mah pri Krulcu so si po mojem mnenju največjo antireklamo ravno s tem pravniškom opravičevalskim sranjem naredili. Po vsem prebranem, jim niti starih copat ne bi peljal na popravilo kaj šele avtomobila :x

Uporabniški avatar
Svizec:)
Novinec

Napisal/-a Svizec:) To sep 14, 2010 6:25 pm

pozdravljeni!

Če pri avtohiši Krulc berejo ta forum,zakaj se sami ne razpišejo v tej temi in predstavijo svoje argumente,ter dejstva?

LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 15 gostov