dmalis je napisal/-a:Hmm, sicer sm človek s fetišem na tehnologijo, ampak nisem nikjer zasledil da bi imel avto alarm. Ključ ima samo 3 gumbe (odklep, zaklep, kufr)
ejsim je napisal/-a:dmalis je napisal/-a:Hmm, sicer sm človek s fetišem na tehnologijo, ampak nisem nikjer zasledil da bi imel avto alarm. Ključ ima samo 3 gumbe (odklep, zaklep, kufr)
100% ga ima - tak ključ imajo vsi, razen tistega z res min. stopnjo opreme (Classic)Probaj odklenit s ključem (daj ključ v tisto ključavnico v vratih) ampak bodi pripravljen, da ti bo piskalo in da ga hitro ugasneš, pa boš videl, da ga ima.
Si probal vprašati še kak drug servis?
dmalis je napisal/-a:Evo sm klicu na Špana (ni moj servis) kjer mi prijazen dec odgovori da 1teden NI standard. Standard je 3 tedne.
Potem pa neki kar me je na rit vrgl - citiram:
To ni standard, ampak se je že zgodilo pri parih kupcih. Vendar pa, rešitve za to (še) ni. Včasih se da neki reprogramirat volan ampak ni nujno.
WTF! Mogoče kdo ve kakšne imam pravice v primeru da 3 tedne star 12k€ vredn avto ni popravljiv?
Polo78 je napisal/-a:Ne, tole ni normalno. Sem pred kratkim prišel z dopusta, avto je stal cca. 10 dni (Kia Pro_Ceed) pa je povsem normalno vžgal. In ni bilo prvič, da je toliko časa stal. Pa nobenih varovalk ali česa podobnega nisem izklapljal. Je pa res, da imam močnejši akumulator, ki ga pač dobiš poleg 2.0 dizla. Sicer pa tudi pri nobenem prejšnjem avtu ni prišlo do česa takega, tako da...
tofi je napisal/-a:Ali so bile luči ugasnjene z stikalom?
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov