škoda dnara ker za tako mali motorček ne rabiš nekih jakih zavor to bi ti prišlo prav če bi v avtu menjal motor najmanj od R 19 1.8 115 km ...
Black_Racer® je napisal/-a:Pusti vse navadno in menjaj samo ploščice ker so čisto dobre serijske rajši vloži v gume če so slabše boš boljše nardil pri avtu
škoda dnara ker za tako mali motorček ne rabiš nekih jakih zavor to bi ti prišlo prav če bi v avtu menjal motor najmanj od R 19 1.8 115 km ...
abbe je napisal/-a:nji.
kar se diskou tice pa svetujem ate,ker so ponavad prebarvani z uno sivo barvo da ne rjavijo,je ze res da so malo drazji kot kaki trw...pa vseen.sj se lahko z prodajalci za kaksen popust zmenis.
... Čudi me izjava za Textar ... nikoli nisem imel slabih izkušenj (seveda če so original ker je Evropa preplavljena z Kitajskimi ponaredki ) Zavorne ploščice Textar imajo dražji avtomobili kot npr. : BMW , Porsche , Audi in Mercedes kot prvo ugradnjo ...nevermind je napisal/-a:Aja, sigurno se bo našel kakšen zagovornik, ampak sem samo napisal svoje izkušnje in opažanja.
nevermind je napisal/-a:abbe je napisal/-a:nji.
kar se diskou tice pa svetujem ate,ker so ponavad prebarvani z uno sivo barvo da ne rjavijo,je ze res da so malo drazji kot kaki trw...pa vseen.sj se lahko z prodajalci za kaksen popust zmenis.
Pred kratkim sem tudi sam kupil diske in ploščice od ATE. Pa so se zvili - pri normalni vožnji! No original so se tudi zvili, ker je material v pizdi. Danes sem šel v lokalno avto trgovino in mi je prodajalec dejal, da ATE in Texar ni neka roba in da so pri njem vse skupaj naročili 10 kompletov ATE diske in 7 jih je prišlo nazaj - reklamacija uporabnikov.
Texar pa da je isti šit! Tako, da sem danes naročil diske s pocinkanim robom, ki niso nič narezani - firme se ne spomnim. Je pa rekel, da so odlična kvaliteta in niti na enih ni bilo reklamacije. Možakar pa ima 15 letne izkušnje, tako da so informacije 100% in nw naklada nekaj v tri dni, pa še sosed mi je.
Dobim jih jutri pa napišem ime firme, če se spomnim. Košta me pa točno 100 € diski in ploščice komplet ista firma.
Dejan daj napiši s kje si, pa če si blizu ti lahko dam naslov.
dejan19 je napisal/-a:Dobr zgledajo.Sam jih ni za moj avto. Glede ploščic bom pa malo pogledal.
Edit: tudi glede ploščic nebo nič ker ni za moj avto.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov