speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ker poznam zgodbo se bom malo pohecal.Kupi si dti-ja in teh problemov ne bo.
Ali pa kot sem ti že danes omenil je pravi zate RS .....
Osebno dec se preveč sekiraš. Vozi še naprej pa dok gre gre.![]()
p.s. sva na liniji.
lp
p.s.1: upam, da ti bo kdo z foruma podal kak konkreten odgovor, ki ti bo pomagal.
Ma ni reno zame, čeprav RS je poslastica, kupu bom starga japonca pa pozabil na okvare![]()
dti je pa dobr do decembra
marko01 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ker poznam zgodbo se bom malo pohecal.Kupi si dti-ja in teh problemov ne bo.
p.s. sva na liniji.
lp
p.s.1: upam, da ti bo kdo z foruma podal kak konkreten odgovor, ki ti bo pomagal.
Ma ni reno zame, čeprav RS je poslastica, kupu bom starga japonca pa pozabil na okvare![]()
Utemelji to izjavo ali pač malo nabijaš ......
Drocky je napisal/-a:jermeni so že bli menjani? da ti nebo slučajno kakega valčka zagrablo. Ker takrat bo šele začelo cvilit in če boš mel glih srečen dan, ti še lahko kej zamleje.
speedfreak je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ker poznam zgodbo se bom malo pohecal.Kupi si dti-ja in teh problemov ne bo.
p.s. sva na liniji.
lp
Utemelji to izjavo ali pač malo nabijaš ......
Mislim da bo King1 lahko utemeljil to izjavo. On ve zakaj sem mu to napisal.![]()
Vglavnem, zdaj baje ni turbina ampak nek ležaj od jermena ali kaj že, js tak nimam pojma.
Avto ni v garanciji, tak da bo finančni strošek na men.
@ adis, tudi pri zažiganju ima bencinar prednost pred dizlom, bencin bolje gori kot nafta
~toMmy~ je napisal/-a:Si mogoče vmes bencinarja vozil, pa ti zdaj pač nikakor ne paše več zvok?
pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Daj posnem, da slišmo
če najdem čas, k trenutno nimam časa še dihat ne![]()
Kaj pa delaš? Da ne boš izdihnu!
speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Daj posnem, da slišmo
Hmm kaj delam? Sluzba, kupujem stanovanje, punca, pa se marsikaj drugega, sploh nimam casa se avto na servisu pustit in meni zelo pomembnega prijatelja obiskat, kar mi je ful žal. Upam, da se ta teden vse uredi.
pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Daj posnem, da slišmo
Hmm kaj delam? Sluzba, kupujem stanovanje, punca, pa se marsikaj drugega, sploh nimam casa se avto na servisu pustit in meni zelo pomembnega prijatelja obiskat, kar mi je ful žal. Upam, da se ta teden vse uredi.
Veliko sreče. Stanovanje je dones kar težko kupit, vsaj za pravi denar
mire je napisal/-a:Manj foruma pa bo cas se za druge stvari.
Jtd motor rad piska.In v vecini ne piska turbina,ce pridem na zbor v domzale me spomni pa bos vidu kak piska moj jtd.
Najveckrat jim,gre vijak na kolektorju pa tam zrak uhaja in zvizga.
Kar se tice cevi,ki pride do turbine tam ce je poceno se zviganje ponavadi ne slisi vsaj v mojem primeru je blo tako.
Lp
mire je napisal/-a:Osebno se nism problema ugotavljal,ker to ni kriticno.
Mi je pa znanec povedal,da je on to menjal na alfi in da se je pri vzigu vidlo kako gre oblacek dima vn.
Avto pa zvizga tudi ko pustis gas,pac pri padanju obratov.
Jst sem na cesti ze zasledil par alf,ki tako zvizgajo.
A ja povedal pa je tudi,da je dosti dela okrog tega popravila.(verjetno tezko dostopno)
Lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov