čare je napisal/-a:Naklon,nagib isti ti je qrac in kot sem že napisal ta ne more tako vplivat na tako obrabo kolesa pa če je levi nagnjen navznoter desni pa navzven.Nagib vpliva samo na stabilnost vozila stek pa na pobiranje gum in vlečenje vozila če le ta ni pravilno nastavljen.Kok kilometrov ima avto??Ali so silent bloki resnično v redu,ker na roko jih lahko on do pojutrišnjem probava na cesti pa se postavi v popolnoma drug položaj od sile vlečenja oz. zaviranja če je le ta mehek.Pejt nekam na plošče kot jih imajo na tehničnih in naj ti pregonijo sprednjo premo da se vidi kaj se premika.
Ta problem imam jaz, avto mi vleče v desno, če spustim na AC volan kar odide desno, rokice nimajo nič lufta, vulkanizer pa trdi da so krive poceni kitajske gume (silverstone), jaz pa sem trdil, da gume ne morejo biti in sem dal gor zimske in je ga je isto vleklo. Potem še mi je nekaj nastavljal optiko (neuspešno) in obračal gume pa ni pomagalo.
Sicer on še vedno trdi, da so gume...
Ima kdo kaj izkušenj s tem, ker resnično več nevem kaj bi lahko bilo, je lahko ta stek prestavljen?