joztom je napisal/-a:Ta senzor je vgrajen v motorjih H4J700, ki so v Meganih III tipa KZ0F ali KZ1F, kar vidiš na VIN številki v prometni.
Ajnšpric je pravzaprav enostaven, če ga greš študirati, veliko bolj kot nekdanji fergazerji, kjer nivojev bencina in pretokov nisi mogel videti. Nekaj bolj zamotan je bil ajnšpric na membrano kot kakšen prvi SAAB 99 Turbo.
Dandanašnji pa ni več starih avtov za šraufat, ampak samo novi, na servisih imajo možnost menjavat dele med strankami in ugibati, teorije, kako dela, pa ne pričakuj od njih. Zato pa je strojni faks prazen brez vpisanih, mehaniki pa v glavnem iz programov 2+2 ali 3+2. So pa nekateri dosegli zelo visoko stopnjo znanja, večinoma se potem privat specializirajo.
FLINK je napisal/-a:Mi smo prejsnji teden naredili prvi servis na 15k km. Pa sem malo vprasal, kako se obnesejo ti motorji in mi je mehanik povedal, da so do sedaj le enega rihtal-pa se to je bila neka napaka na auspuhu. In to v Nm, kjer je sigurno najvec renojevTko d moras ti imeti res nesreco...
Nejko je napisal/-a:Menjali so svečke in šobe, vendar cukanje ostaja...edina ugotovitev predstavnika Renault Slovenija je bila, da je v avto vgradila plin nepooblaščena oseba in, da mi garancija na motor ne pripada več...
Tako je tudi nadalnja diagnostika zaradi vgrajenega plina nemogoča...
...in sedaj sem v temi...
FLINK je napisal/-a:Aha, ti si vgradil plin in imas sedaj tezave....! To je pa drugo. Kdo ti je vgrajeval? Prej bi se tudi lahko kaj pozanimal, kako je z garancijo. Verjetno imas nov avto in 4 leta garancije in ti je sedaj vse propadlo.
FLINK je napisal/-a:Fora je, da si naredil poseg v masino ( pri nepooblasceni osebi) .
To je isto, kot ce das cipat nov avto-ce to ugotovijo na servisu, ti garancija propade-pa cetudi sploh ni okvare na vozilu oziroma gres delat samo servis.
Verjetno se bojo sedaj oni izgovarjali, da ti garancija propade in si delaj sam naprej...."placuj".
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov