Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe okt 29, 2010 3:48 pm

DaDek je napisal/-a:nevem, prijazna gospa je prevezala g. marjana ko sem klical (zdaj 3x sem govoril z njim). Mogoče kdo ki dela pri njemu? :D

Morm se malo pozanimat :) Ker včasih je delal Janez (marolt 4x4) potem je on odnehal ker je inštruktor na vranskem...in potem je bilo govora, da bodo delavnico dali v najem...dele pa še vedno lahko naročaš pri njih....vsaj tako je bilo men rečeno, ko sem klical za menjavo zadnjih ležajev. No na koncu sem jih sam preveril :D

xalfist: Miloša ja.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Pe okt 29, 2010 5:09 pm

Ja Miloš je delal na uradnem serviso za jeep in kio se mi zdi, in kolk vem dobro dela, vem pa tudi da je dokaj drag, ampak če hočeš dobro opravljeno daš več.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: Nissan patrol 3.0 - okvara motorja- kaj je najracionalne

Napisal/-a DaDek Pe nov 05, 2010 1:44 pm

generalka se na avtu že dela. motor je že na brušenju, bati in ostale zadeve se naročajo naslednji teden :) bom sproti poročal

Luxardo1
Nov uporabnik

Napisal/-a Luxardo1 Če feb 02, 2012 3:17 pm

Kdo ma kakšno imformacijo kje imajo obnovljene motorje (tel.,mail)

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe feb 03, 2012 10:20 am

DaDek je napisal/-a:bom sproti poročal

No in? Nič ne poročaš. Lahko bi vsaj spisal, kako se je izteklo, koliko denarja, kakšne razlike, .... Nima veze, če je stara tema.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe feb 03, 2012 10:37 am

avto smo prodali nepopravljen, ker na pol ga nismo želeli popravljati, da pa bi bil popravljen kot je treba pa so bili predračuni 7000eur ali več.

se pa prodaja zdaj avto že od poletja na a.net-u pri novem lastniku: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5555200&show=1

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe feb 03, 2012 10:40 am

Luxardo1 je napisal/-a:Kdo ma kakšno imformacijo kje imajo obnovljene motorje (tel.,mail)

na ebayu imaš kar nekaj "obnovljenih" samo spet je tak, da ne veš kaj kupiš.. pri nissan slovenija je obnovljen motor mislim, da 9000eur ali koliko.. konaktiraj tega iz mojega linka ko je od nas kupil avto (če je to isti lastnik nevem), ker je baje imel 2 razbita patrola doma..
Mi smo bili tudi v konaktu z nissan avstrija (v lipnici je veliko skladišče, so zelo prijazni, lahko mogoče očeta za konakt vprašam).

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe feb 03, 2012 11:19 am

Mi smo imeli podobne težave s Frontero l.99. Pri slabih 140k km je na avtocesti odpovedala oljna pumpa in povrh vsega še pred tunelom! :D Tega bencinskega motorja ni bilo za dobit, pa čeprav je recimo v Švici bilo cel kup teh avtov. Potem jo je en kupil in dal v njo mašino od prejšnjega modela, ki naj bi bila podobna. Zdaj je zamenjala že nekaj lastnikov, glede na težave z njo od prvega dne, ko je zapeljala iz salona, me to ne čudi! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Luxardo1
Nov uporabnik

Napisal/-a Luxardo1 To feb 21, 2012 6:04 pm

pri nas se cene gibljejo od 7000 do 8000 €. a kdo ve za kakšno rabljeno?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov