Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: 2.5 TD - podatki

Napisal/-a lisko Po nov 15, 2010 8:43 pm

Mam staro doma....sej sem tud podal podatke. Mal težko je it v trgovino in iskat izmed miljon sklopk:) Pač sem vprašal če se mogoče komu sanja od česa bi še lahko bila. Semering bo očitno pravi od alfe in to je poanta. Ko pridem v trgovino in rečem za jeepa me vsi debelo gledajo.....katalogov ponavadi nimajo. Če pa rečem za alfo se pa začnejo norca delat jah alfa pač :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po nov 15, 2010 9:34 pm

Ti si nekje iz štajerskega konca kajne??V MB imajo Stahlgruber,kjer imajo vse kar hočeš.Jaz vse kar rabim kupujem v ljubljanskem,res je da fante poznem še iz trgovin kjer so prej delali ampak se posvetijo vsaki stranki enako,tako da poskusi tam.Ko sem rabil semering glavne gredi za mondea ki ima še neko plastično ohišje zraven so na servisu neke debilne cene navajali,po drugih trgovinah ga sploh ni bilo a evo njega u stahlgruberju na zalogi za celih 6€...Pa še hitr se da za kak popust na keš zmenit...

Tečko
Nov uporabnik

Napisal/-a Tečko So nov 20, 2010 4:35 pm

Kolikor je meni znano so imele stare alfe 164 in 155 imele notri motor od firme VM Motori

Klik: http://www.vmmotori.it/en/01/02/01/index.jsp

Stari Fiati in Lancie pa od Sofim podjetja ki ga je kasneje kupil IVECO.

Če ti to kaj pomaga.

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom So nov 20, 2010 7:09 pm

Za eksotiko v prodajalni nima zaloge, torej če sam nič ne veš, ti nobeden ne more pomagati.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov