hippo je napisal/-a:spektr je napisal/-a:Mene pa zanima za mazde 6, 2006 letnik (faceliftan model). A se tudi da menjat dvomasnega v enomasni. Slišal sem da ne. Pa dvomasni je drag ko pes...
Brez kode motorja se ne da nič pogledat.
čare je napisal/-a:@ joztom to da je dvomasni vztrajnik brca v temo mi je popolnoma jasno ampak kater od treh proizvajalcev je najboljši??LUK,Sachs ali Valeo,namreč za Mareo se ne dobi navadnega seta in bo treba pač montirat dvomasnega da bo za naslednjih 220000 km mir.
spektr je napisal/-a:hippo je napisal/-a:spektr je napisal/-a:Mene pa zanima za mazde 6, 2006 letnik (faceliftan model). A se tudi da menjat dvomasnega v enomasni. Slišal sem da ne. Pa dvomasni je drag ko pes...
Brez kode motorja se ne da nič pogledat.
HM, koda motorja. SJ kakih hudih različic ni , RF 2005 (2.0 MZR-CD) - DPF 105kw
čare je napisal/-a:@ joztom to da je dvomasni vztrajnik brca v temo mi je popolnoma jasno ampak kater od treh proizvajalcev je najboljši??LUK,Sachs ali Valeo,namreč za Mareo se ne dobi navadnega seta in bo treba pač montirat dvomasnega da bo za naslednjih 220000 km mir.
spektr je napisal/-a:Kul, tole bi mogoče pršlo v poštev. Ne vem pa kaka kvaliteta je to:
http://cgi.ebay.co.uk/MAZDA-6-2-0-02-6- ... 2eab5fff9e
čare je napisal/-a:Ma saj cena ni problem,to mam že dobre rabate sklopko bi pa itak staro pustil,ker odlično opravlja svojo nalogo.Jaz bi naredil na klasiko zato da bi bil potem večno mir sicer pa mene bo tud nov dvomasni preživel...
čare je napisal/-a:Če ne obstaja Valeov kit kot za recimo VW-ja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov