Nasveti in napotki ter povpraševanja...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Čuden zvok polo TSI

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 8:38 pm

GrEgEcN95 je napisal/-a:
Sej vem da mi ne more forum pomagati ampak ker je vikend in so servisi zaprti sem pač vprašal če je mogoče kdo imel podobno težavo, ki vem da je malenkost, doživim pa seveda takoj napade ogorčenih VW freakov, ki dobijo ošpice če nekdo samo pomisli da VW ni tak superioren voz....se dobro zavedam da imajo VSI avtomobili svoje muhe in da je pač potrebno veliko kreganja po servisih da kaj rešijo.

Še evdno ne vem kateri VW servis je dober...a res noben ni?

Porsche Slovenija? Maribor, Koper, Ljubljana, servisov je koliko želiš, če pa pričakuješ da te bodo vsi pričakali z nasmeškom na obrazu in že pred tem ko prideš vedeli kaj je narobe pol jih je pa res malo manj.

In ne vem kako lahko ti po 1000km žališ VW. Ko boš avto imel 2 leti in ga boš imel 6× na leto na popravilu potem pa žali koliko češ.

Ma dej j*** se. sej nima 100000 km da bi blo"normalno" da je kj narobe, pr novmu avtu nima kej it narobe pa pika.

In ja, majo da me pričakajo z nasmeškom pa še s kavico, sej sm PLAČAL ta avto, nism ga dobil podarjenega.

Pa oprosti ker žalim VW, maš mogoče delnice tam? Zarad takih sovražim Vw
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 8:39 pm

Renault_user je napisal/-a:Preveč si ga pritiskal zgleda... do ene 3000km je za tele turbačke boljše, da ga šparaš... :D Pa še ni ga fino kupiti v zimskem času, pomoje je bolje, če se ga ulaufa poleti, ker so zadeve občutljive...

Mah, jst mam renaultovo kanto 1.2 turbo, pa problemov in čudnih zvokov tolk, da ste se me že tukaj gor naveličali... in ti verjamem, da se nočejo kar tako poglobit, ker nimajo pojma, če ga pa že imajo pa nočejo dragih stvari v garanciji menjati kar tako... kapitalizem, kaj moreš... trpi ali plačaj!

hehe... jest sem se sprijaznil in razen tega, da se vozim drago z 8.0 L bencina na 100km se še kar nekako peljem...

LP in upam, da ti kdo prisluhne in da rešiš težavo!

O ja prtiskal sm ga..ta bo...ti si šele cvetka :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 8:40 pm

King1 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Dej dej tastar boš zdaj za vsak šum, ki ti ne bo ugajal pojamral na forumu al kaj? Če bi jast za citroena tako jamral bi danes imel vsaj 6.000 postov na to temo. :twisted:

Mogoče pa ni nič in se to samo tebi zdi, da nekaj ni u redu. :lol: :lol:

lp

Ja oprosti ker sem si drznil kaj povedati čez sveti VW pišuka no...

Očitno sem js gluh pa neumen ker VW pa ja ne more crknit al pa naredit kaj narobe...kr neki
...

Ej dec jest se sploh ne sekiram in zaradi mene napiši kar želiš. :lol: Dokler vozim opla in citroena mislim, da slabše ne more bit zato bodi vesel, da nimaš več opla kaj šele citrota. =P =P

Upam, da v pon. popraviš zadevo, ker če ne vem, da te bo razjedal do amena. ;) =P

lp

domen_ je napisal/-a:Kaj pa ce posnames ta zvok in ga objavis, da vidimo in slisimo?

Nima časa. =P =P Se raje fura okoli, ker vsi mislijo, da ima pod haubo vsaj V6 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lp

Ej z oplom nism mel teh težav pa je bil skor 4 leta star....tk da VW je sranje :mrgreen:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So dec 11, 2010 8:42 pm

Kaj si pa mislil @speedfreak, najboljš da ga skos šparaš, pa zvečer v spalnico zapelješ, zato pa se pritožuje in odaja čudne zvoke, ker mora bit zunaj in še mrzlo je :EE
Zadnjič spremenil pskoda, dne So dec 11, 2010 8:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 8:43 pm

pskoda je napisal/-a:Kaj si pa mislil @speedfreak, najboljš da ga skos šparaš, pa zvečer v spalnico zapelješ, zato pa se pritožuje in odaja čudne zvoke, ker mora bit zunaj :EE

Zgleda da res, je pač nežna duša oops

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So dec 11, 2010 8:45 pm

Ej z oplom nism mel teh težav pa je bil skor 4 leta star....tk da VW je sranje :mrgreen:

Itak itak. Dolgo si rabil, da si to ugotovil. =P =P Zato mam pa jest opla.

In a V6 je u redu? :lol: :lol:

lp

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So dec 11, 2010 8:48 pm

če si že navalil_ ja logično Radanovič Brežice :!:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So dec 11, 2010 8:49 pm

pskoda je napisal/-a:Kaj si pa mislil @speedfreak, najboljš da ga skos šparaš, pa zvečer v spalnico zapelješ, zato pa se pritožuje in odaja čudne zvoke, ker mora bit zunaj :EE

Pa bi obdržal opla, pa tudi če ga rja napada ampak gre še zmeraj pošrek po travenku pa se nič ne pritožuje :vrum

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So dec 11, 2010 8:52 pm

pskoda je napisal/-a:

Pa bi obdržal opla, pa tudi če ga rja napada ampak gre še zmeraj pošrek po travenku pa se nič ne pritožuje :vrum

tako tako. lepo je šla po travniku! tega več nebo :cry: lepi časi so šli :cry: :mrgreen:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar So dec 11, 2010 8:52 pm

kar se ljudksega vagona in TSI mašin tiče .....ter čudnih zvokov imaš youtube kjer vsi jamrajo in kovnejo čez. stvar je taka da se je zgodil da je pojedlo in zdrobilo že zobnike in podobno, sicer če je v garanciji pol ni panike

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:02 pm

vojkostar je napisal/-a:kar se ljudksega vagona in TSI mašin tiče .....ter čudnih zvokov imaš youtube kjer vsi jamrajo in kovnejo čez. stvar je taka da se je zgodil da je pojedlo in zdrobilo že zobnike in podobno, sicer če je v garanciji pol ni panike

Avto je 2 tedna star tak da mende je že v garanciji :mrgreen:

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:04 pm

Ja js tud pogrešam traktorsko rjo, bol sm jo tišal lepš je šla :cry:

John2005
Nov uporabnik

Napisal/-a John2005 So dec 11, 2010 9:10 pm

Kakšni tipični forumski odgovori. Človk vas neki vpraša vi pa začnete lapat, na konc se pa še skregate.... konec. Verjetno je zato razlog ker vsi mal preberete druge forume pa youtube pogledate in pol vse veste o tem avtu.

Drgač na konkreten odgovor: Doma imamo isti Polo, zaenkrat težav ni bilo le pri okoli 500km je enkrat pri vžigu avto malo čudno tresel to pa je bilo vse. Kar se tiče zvokod od zadaj pa ne vem ali ciljaš na nek zamolkel zvok kateri se pojavi tam od 130 dalje?

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:12 pm

John2005 je napisal/-a:Kakšni tipični forumski odgovori. Človk vas neki vpraša vi pa začnete lapat, na konc se pa še skregate.... konec. Verjetno je zato razlog ker vsi mal preberete druge forume pa youtube pogledate in pol vse veste o tem avtu.

Drgač na konkreten odgovor: Doma imamo isti Polo, zaenkrat težav ni bilo le pri okoli 500km je enkrat pri vžigu avto malo čudno tresel to pa je bilo vse. Kar se tiče zvokod od zadaj pa ne vem ali ciljaš na nek zamolkel zvok kateri se pojavi tam od 130 dalje?

Točno. A kaj veš kaj bi bilo to?

Sej to je problem, komentira folk ki je tega polota vidu na daleč enkrat na cesti

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 So dec 11, 2010 9:24 pm

GrEgEcN95 je napisal/-a:
Sej vem da mi ne more forum pomagati ampak ker je vikend in so servisi zaprti sem pač vprašal če je mogoče kdo imel podobno težavo, ki vem da je malenkost, doživim pa seveda takoj napade ogorčenih VW freakov, ki dobijo ošpice če nekdo samo pomisli da VW ni tak superioren voz....se dobro zavedam da imajo VSI avtomobili svoje muhe in da je pač potrebno veliko kreganja po servisih da kaj rešijo.

Porsche Slovenija? Maribor, Koper, Ljubljana, servisov je koliko želiš, če pa pričakuješ da te bodo vsi pričakali z nasmeškom na obrazu in že pred tem ko prideš vedeli kaj je narobe pol jih je pa res malo manj.

In ne vem kako lahko ti po 1000km žališ VW. Ko boš avto imel 2 leti in ga boš imel 6× na leto na popravilu potem pa žali koliko češ.

Ma dej j*** se. sej nima 100000 km da bi blo"normalno" da je kj narobe, pr novmu avtu nima kej it narobe pa pika.

In ja, majo da me pričakajo z nasmeškom pa še s kavico, sej sm PLAČAL ta avto, nism ga dobil podarjenega.

Pa oprosti ker žalim VW, maš mogoče delnice tam? Zarad takih sovražim Vw

Glej pri vsakem avtu lahko gre nekaj narobe. 500m stran od mene živi en gospod, ki je kupil novega Mercedesa CL 6,3 AMG in mu je po 3 tednih zružil menjalnik. Pa je za avto dal okrog 140000€. Pa ni začel žaliti, kot zmešan Mercedesa, čeprav je dal 10× več za avto kot ti za svojega polota.

In prav zaradi takih idiotov, kot si ti, ki po eni napaki na avtu takoj začnejo napadati firmo in s tem servise, te tam nikoli ne bodo pričakali z nasmeškom na obrazu.
In glej to da žališ VW ( ki si ga lastim tudi sam), mi je pač vseeno, čeprav imam sam do sedaj z svojim Tiguanom srečo. Isto bi ti napisal kot sem ti tudi če bi tako pljuval čez Audi, Renault, Opel.... pa čeprav si jih nisem nikoli lastil.
In še nekaj. Prodaš polota, če si tako nezadovoljen z njim?
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:31 pm

Prodam če daš dobro ceno.

In ne, nisem idot če pokažem da nek izdelek ( pustim znamko zdaj ob strani ) ni popolen. Še noben avto ki sem si ga lastil ni bil popolen, niti nisem tega pričakoval d njega, in še vsakega sem skritiziral, sam nikjer nisem bil tako napaden kot pri VW.

Servise pa če si dobro prebral nisem napadal, ker nimam izkušenj z njimi še, napadal sem pa prodajalce, s katerimi imam večinoma slabe izkušnje. Ampak še enkrat z nasmeškom me MORAJO pričakati kot stranko, sploh zaradi moje kritičnosti, da mi dokažejo da se motim.

Če bom imel s servisi pozitivne izkušnje bom s tem zelo zadovoljen, ker vsak avto ima napake, le redki pa toliko sposobne serviserje, da te napake ne zameriš

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ So dec 11, 2010 9:39 pm

speedfreak je napisal/-a:Prodam če daš dobro ceno.

In ne, nisem idot če pokažem da nek izdelek ( pustim znamko zdaj ob strani ) ni popolen. Še noben avto ki sem si ga lastil ni bil popolen, niti nisem tega pričakoval d njega, in še vsakega sem skritiziral, sam nikjer nisem bil tako napaden kot pri VW.

Servise pa če si dobro prebral nisem napadal, ker nimam izkušenj z njimi še, napadal sem pa prodajalce, s katerimi imam večinoma slabe izkušnje. Ampak še enkrat z nasmeškom me MORAJO pričakati kot stranko, sploh zaradi moje kritičnosti, da mi dokažejo da se motim.

Če bom imel s servisi pozitivne izkušnje bom s tem zelo zadovoljen, ker vsak avto ima napake, le redki pa toliko sposobne serviserje, da te napake ne zameriš

jst ti povem samo to, da manjši kot je servis bolje sem se počutil. dokler sem hodil na pooblaščenca je to zelo zelo veljalo v lj. odnos, hitrost, direktnost in občasno prijazne geste v obliki popustov in še česa zaradi zvestobe sem cenil na severu ljubljane pri velikem trgovskem centru.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So dec 11, 2010 9:43 pm

mifek je napisal/-a: "trese izpuh men so to prvi dan morali odpravit! serijska napaka! drugač pa sklopka je ok pri meni zaeenkrat

speedfreak je napisal/-a: Če bom imel s servisi pozitivne izkušnje bom s tem zelo zadovoljen, ker vsak avto ima napake, le redki pa toliko sposobne serviserje, da te napake ne zameriš

Evo imaš uporabnika z identičnim avtom, ki je imel identično težavo, ki so mu jo takoj odpravili in se je odpeljal zadovoljen. Ti pa že pošteno pretiravaš (nalašč) v tem kritiziranju VW-ja (kot da si odkril toplo vodo)...raje pelji na servis da ti porihtajo zadevo, pol pa samo gasa.

Vedno bodo ljudje, ki pretirano poveličujejo določene znamke, običajno pa so to taki, ki si lastijo 25 let stare Golfe II dizel, "ki imajo 800.000km, v tem času pa je bilo treba narediti samo en majhen servis" :lol: :lol:

Ne vem zakaj se sploh obremenjuješ s takimi zadevami. ;)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So dec 11, 2010 9:45 pm

peroRS je napisal/-a:
mifek je napisal/-a: "trese izpuh men so to prvi dan morali odpravit! serijska napaka! drugač pa sklopka je ok pri meni zaeenkrat

speedfreak je napisal/-a: Če bom imel s servisi pozitivne izkušnje bom s tem zelo zadovoljen, ker vsak avto ima napake, le redki pa toliko sposobne serviserje, da te napake ne zameriš

Evo imaš uporabnika z identičnim avtom, ki je imel identično težavo, ki so mu jo takoj odpravili in se je odpeljal zadovoljen. Ti pa že pošteno pretiravaš (nalašč) v tem kritiziranju VW-ja (kot da si odkril toplo vodo)...raje pelji na servis da ti porihtajo zadevo, pol pa samo gasa.

Vedno bodo ljudje, ki pretirano poveličujejo določene znamke, običajno pa so to taki, ki si lastijo 25 let stare Golfe II dizel, "ki imajo 800.000km, v tem času pa je bilo treba narediti samo en majhen servis" :lol: :lol:

Ne vem zakaj se sploh obremenjuješ s takimi zadevami. ;)

To ti dam popolnoma za prav, da se za brezveze obramenjujem, tudi pretiravam večinoma zanalašč predvsem zaradi zgoraj omenjenih lastnikov VW, ampak tak sem, ne prenesem nekega brezveznega poveličevanja neke stvari, sploh pa kupa pleha kot je avto ( ni važn katere znamke )

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So dec 11, 2010 10:42 pm

lahko da sam kak šrauf manka, sm mel na dvigalu novga golf VI in je bil auspuh pršraufan na eni strani sam z enim šraufom namesto z dvema (šparajo) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov