Nasveti in napotki ter povpraševanja...

tomazpog
Novinec

Re: Potresavanje kuplonge

Napisal/-a tomazpog Če jan 06, 2011 10:20 am

hmm, mal prej je napisal, da se je v enem letu marsikaj spremenilo v stilu njegove vožnje. Sem mislil, da na boljše, pa očitno ne... :D

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a Proton-Blaž So jan 08, 2011 9:32 am

NI 8000K AMPAK 6000K TO JE PRVO. TEBI SE ŠE NIKOL NI ZGODLO DA TI JE KDAJ KERA LUČ CRKNILA AL PA KAJ?? AJA PA NEKDO MI JE NAPISO DA SE MOJA VOŽNJA NI NIČ SPREMENILA .. NE? RES NE? TO PA NEBI REKO....

Uporabniški avatar
tosmjst
Novinec

Kraj: Tolmin

Napisal/-a tosmjst So jan 08, 2011 1:13 pm

smeh :lol:
stare zamere? :) dajte človeku mir no, pač ga zanima kako rešiti problem z avtom.
Kako on vozi je njegov problem, ne vaš.

LP

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž So jan 08, 2011 1:25 pm

pa ja če kr nekaj pičkarijo... naj se brigajo za sebe ne pa za vse druge tu okrog... falus kak drugi folk vozi pa kuri gume za mojim in drugimi avti... jas pa zgubim izpit pa še kr padajo komentari :) neda se mi več...

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jan 08, 2011 1:44 pm

Proton-Blaž je napisal/-a:pa ja če kr nekaj pičkarijo... naj se brigajo za sebe ne pa za vse druge tu okrog... falus kak drugi folk vozi pa kuri gume za mojim in drugimi avti... jas pa zgubim izpit pa še kr padajo komentari :) neda se mi več...

sebos moral navadt takih ljudi.ce bi mel kaj pametnjesega za pocet nebi kle pluval pa neki govoril ono ov..kar kol.
Ni vse res kar napišem

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž So jan 08, 2011 1:52 pm

vidim da se bom mogo. pa se mam kaj za delat samo me razkuri da v vsaki moji temi padejo neumestni komentarji. res če komu kaj ne paše naj gre ven z moje teme in nerabi sploh komentirat takih oslarij res.

lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jan 09, 2011 9:56 pm

tosmjst je napisal/-a:smeh :lol:
stare zamere? :) dajte človeku mir no, pač ga zanima kako rešiti problem z avtom.
Kako on vozi je njegov problem, ne vaš.

LP

ko bo tebi mozakar mimo pelo z 120, ti bos pa otroka za roko drzal bos tudi ti imel to za svoj problem.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Po jan 10, 2011 12:47 am

pretiravat nerabis :)... pa glej sicer sem odsluzo svojo kazn jas :) odvzem ispita... tak da nevem kaj se bunite vsi še ;) pa to je moja stvar... sn meu dovol kazni... vozim zaj lepše ;)

sicer pa sem napiso da mi nerabite packat tem :) ker je v topicu čist druga tema... moderatorji pa so kje? :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jan 10, 2011 12:49 pm

tudi v tisti temi kjer smo ti pisali o tvoji voznji si se bunil da ti pa res ne divjas in da lepo vozis, da pretiravamo in ne vem kaj se vse, zakaj si pa pol izpit zgubil ?

ne prodavaj nam buck, ipak je maribor mali, mariborcanov ne mors napizdovat, zabare pa kr vlagaj...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Po jan 10, 2011 2:45 pm

Zakaj sem ga zgubil? zarad prehitre vožnje ne.... Me pa je vseeno izučilo da sn ostal brez izpita... se držim omejitev ...sploh v naselju ko so zaj vse poostrili:)....

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Po jan 10, 2011 4:06 pm

Pa daj no to ti tvoji babici razlagaj pa še ona ti ne bo verjela....

Za ostake pa en opis: Zelena jajčka z faking Tintanimi zadnjimi lučmi, ki rahlo vleče na smoked varjanto, reflektorji namesto sprednjih luči, tako modre barve da se ti zdi da si zapeljal v morje, 18 letni pubec z zverino pod pokrovom (60 konjev), frizura na pokemon ( blontne barve, v luft kot je moderno) , sedenje z ritjo na voznikovi in glavo na sovoznikovi strani, roka itak na vrhu volana, pa na semaforju blokadiranje, tankanje ne presega vrednosti 5€, dejansko pa vozi malezijsko Hondo a.k.a. Protona 8)
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po jan 10, 2011 4:16 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:Pa daj no to ti tvoji babici razlagaj pa še ona ti ne bo verjela....

Za ostake pa en opis: Zelena jajčka z faking Tintanimi zadnjimi lučmi, ki rahlo vleče na smoked varjanto, reflektorji namesto sprednjih luči, tako modre barve da se ti zdi da si zapeljal v morje, 18 letni pubec z zverino pod pokrovom (60 konjev), frizura na pokemon ( blontne barve, v luft kot je moderno) , sedenje z ritjo na voznikovi in glavo na sovoznikovi strani, roka itak na vrhu volana, pa na semaforju blokadiranje, tankanje ne presega vrednosti 5€, dejansko pa vozi malezijsko Hondo a.k.a. Protona 8)

Športni filter si pozabo oz. mukanje le tega v parkirni hiši Tuš planeta v Studencih po možnosti mimo vhoda v pritličju kasneje pa seveda nabijanje muzike na prazni drugi etaži parkirišča z kolegom ki vozi podobno predelanega colta :)

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Po jan 10, 2011 9:59 pm

si ti neki đek čuj.... 18 sn star? hahahaha za 5€ hodim tankat? :D 60 konjev? hahaha blontni sn? uf že dolgo ne več.. glede po tvojem " reflektorjev" vsak ma svoj okus :) blokadiranje pri semaforju? :D res? kdaj pred letom dni mogoče res:) nea nekaj res... vse mimo...

...:::Team:::... je napisal/-a:Pa daj no to ti tvoji babici razlagaj pa še ona ti ne bo verjela....

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Po jan 10, 2011 10:00 pm

airmike je napisal/-a:

Športni filter si pozabo oz. mukanje le tega v parkirni hiši Tuš planeta v Studencih po možnosti mimo vhoda v pritličju kasneje pa seveda nabijanje muzike na prazni drugi etaži parkirišča z kolegom ki vozi podobno predelanega colta :)

uf te pa sma se res mogla že dolgo dolgo nazaj srečat :)... najmajn leto dni nazaj..

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po jan 10, 2011 10:15 pm

Kak svoj okus? Xenon kit blešči in moti ostale udeležence, a za slednje tebe itak boli falus... važno da ti boljše vidiš, pa če tisti pred tabo oz. nasproti tebe ne vidijo nič. Egoist.

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Po jan 10, 2011 10:16 pm

jas bi se prvo prepričo veš predn govoriš napamet....

lizard je napisal/-a:Kak svoj okus? Xenon kit blešči in moti ostale udeležence, a za slednje tebe itak boli falus... važno da ti boljše vidiš, pa če tisti pred tabo oz. nasproti tebe ne vidijo nič. Egoist.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po jan 10, 2011 10:18 pm

Ne bom te sodil kot drugi, ki te poznajo ampak a res ne štekaš kaj ti želijo povedat oz. dopovedat. Vztrajno trdiš, da si se popravil, da te je šola z izpitom ( odvzem ) nekaj naučila ampak še vedno očitno delaš te stvari, ker fantje govorijo te zadeve o tebi. Zdej kdo laže in kdo govori resnico pa mi je osebno malo mar. ;)

Tukaj dam @pogumnemu ( courage ) celo prav, da se je počutil ogroženega pa čeprav ne verjamem, da si se tok peljal kot je on reku. Verjetno ga je zmedu :lol: športni filter in glasen izpuh. Tudi sam na te stvari gledam podobno in ni mi vseeno.

Pa po predpisih in trezno naprej pa bo naslednje leto bolje. Srečno.

lp

p.s. kako je z sklopko?

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po jan 10, 2011 10:18 pm

proton: Kateri del dejstva, da xenon kit v parabolah dizajniranih za halogenske žarnice blešči, ti ni jasen?

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Po jan 10, 2011 10:22 pm

me je izučila ja... ampak oni še vedno govorijo o tistih starih napakah... priznam sem vozo hitro itd... ampak vsaka šola nekaj stane... Glede tistih "120" pa ne ni blo tolko... dvomim da je blo sploh 70... pa sej nima veze kaj je blo.. al ma? tud sam bom oče :) Glede kuplonge. se je popravlo ... ne potresava več.
King1 je napisal/-a:Ne bom te sodil kot drugi, ki te poznajo ampak a res ne štekaš kaj ti želijo povedat oz. dopovedat. Vztrajno trdiš, da si se popravil, da te je šola z izpitom ( odvzem ) nekaj naučila ampak še vedno očitno delaš te stvari, ker fantje govorijo te zadeve o tebi. Zdej kdo laže in kdo govori resnico pa mi je osebno malo mar. ;)

Tukaj dam @pogumnemu ( courage ) celo prav, da se je počutil ogroženega pa čeprav ne verjamem, da si se tok peljal kot je on reku. Verjetno ga je zmedu :lol: športni filter in glasen izpuh. Tudi sam na te stvari gledam podobno in ni mi vseeno.

Pa po predpisih in trezno naprej pa bo naslednje leto bolje. Srečno.

lp

p.s. kako je z sklopko?

Proton-Blaž
Stalni uporabnik

Napisal/-a Proton-Blaž Po jan 10, 2011 10:24 pm

glej ne motim ostalih udeležencov v prometu... če se par kolegov pelje pred tabo vrjetno mi bojo povejali po resnici al blešči al ne? pa nena... glede bleščanja: eni majo original xenon not z lečo pa jim slepi da adijo...

lizard je napisal/-a:proton: Kateri del dejstva, da xenon kit v parabolah dizajniranih za halogenske žarnice blešči, ti ni jasen?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 33 gostov