Nasveti in napotki ter povpraševanja...

gasolinedream
Uporabnik

Re: Golf iv rosenje šip

Napisal/-a gasolinedream To sep 03, 2013 9:58 pm

Jagrmajstr je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
Jagrmajstr je napisal/-a:
Mgajvr je napisal/-a:imaš klimo?
mikrofilter je menjan?

kaj pa v primeru da nimaš klime ...kaj pa potem naredit?

Še nikoli nisem imel avta s klimo pa se mi še nikoli niso rosile šipe. Edini pogoj je da so šipe dobro očiščene.

ne pomaga nič...sem dobro očistil z vsem mogočim pa je vsakič isto...
kadar pada dež je vedno zarošeno

Filter si menjal?

tomica95
Nov uporabnik

Napisal/-a tomica95 Po jan 27, 2014 2:03 pm

Jaz imam problem imam Golf IV karavana kiler mi je spuščal torej antfriz je uhajal iz kilerja in seveda posledično v kabino, zato imam mastne šipe znotraj, zato se mi zelo hitro zarosijo vse šipe kar pa je neprijetno za vožnjo. Poskušal sem z vsem živim, boljše je vendar še vedno ne tako kot bi moralo biti. Še kakšen nasvet ali bo zadeva najprej rešena da grem v avtopralnico? Aja mikrofilter je bil menjan pred 2 tednoma.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po jan 27, 2014 2:14 pm

CheFF je napisal/-a:Pozabil sem napisat, da sem stekla sčistil v nulo s stelexom in ni kaj dosti boljše :)

ko sem jaz očistil s stelexom, se mi je šipa dost bolj rosila, kot pa če sm sčistil z čistim alkoholom ali kr z navadno vodo. je že mene vlkrat motlo in mi je kolega to svetoval in deluje... je zelo vlka razlika pri rošenju...stelex se "maže", da sčisti sledi brisanja in ta snov zelo rada kondezira (v njem ni alkohola in se uporablja neka druga snov, ki ima slabost da veže nase vlago)...
Lep pozdrav :)

206driver
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a 206driver Če feb 06, 2014 11:18 am

da še jaz napišem.V 206-ki so se mi tudi rosile šipe,zamenjal kabinski filter je pomagalo ampak ne zadosti.V merkurju sem nabavil sprej proti rosenju oken-stekel.
Zadevo našpricaš in do sijaja pobrišeš,nesme ostati flekec.Meni zadeva zaenkrat pomaga.
Tisti,ki mate klimo pa sam pihanje prednjega stekla na ful pa takoj vse dol gre.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov