timson je napisal/-a:Jaz imam Polo Highline 1.2 tsi ..letnik 2011...in 3 mesce star .....in mi isto ko je hladen trese...večkrat ratam živčen in gledam pod havbo če je vse ok...ko pa se motor segreje pa dela kot švicarka urica....sammm? vidim da nisem idini ki imam ta problem....a je to normalno?????? al moram peljati na servis????
timson je napisal/-a:in kaj je to narobe?!?!?!
Krazy je napisal/-a:Na ibizi z 2600 km se mi je pojavilo občasno tresenje tako ob mrzlem kot segretem motorju. Pojavlja pa se samo pri minimalnih vrtljajih. Je pa tudi res, da ne vžiga najbolje, ter se se včasih vrtljaji ob vžigu povišajo na 1500 obratov, občasno pa ne. Je to torej znana napaka?
King1 je napisal/-a:Pri octaviji 1.2 tsi ni nikakršnih problemov z vsem kar naštevate. Očitno sedaj t.i. šrot dajejo v vw-je in ne v druge znamke.![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Pri octaviji 1.2 tsi ni nikakršnih problemov z vsem kar naštevate. Očitno sedaj t.i. šrot dajejo v vw-je in ne v druge znamke.![]()
![]()
lp
Menjava turbine ni problem sploh a ne...očitno je to normalno dandanes
ban je napisal/-a:Kupte 1.4 tsi pa bo teh problemov, ne pa teh mlinčkov
ban je napisal/-a:Kupte 1.4 tsi pa bo teh problemov, ne pa teh mlinčkov
timson je napisal/-a:uglavnem ja....ta zdeva me je čisto pretresla glede te serijske napake 1.2 tsi motorja...sedaj pa sem dobil nove informacije...je res da na začetku niso vedeli kaj je narobe...sedaj sem pa peljal avto na servis in so zadevo poštimali tako kot se zagre...avto ne trese ne ko je hladen in ko je topel...pa tudi pospešek se mi zdi da je malenkost bolši
dask je napisal/-a:ban je napisal/-a:Kupte 1.4 tsi pa bo teh problemov, ne pa teh mlinčkov
1.4 pa ni mlinček ?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov