_furby_ je napisal/-a:dvomim da bo vec kot 100 eurou za 1.2 TSI (olje, filter). meni so za corso rekli da me pride 80 eurou, gre pa 4.5 l olja not.
speedfreak je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:dvomim da bo vec kot 100 eurou za 1.2 TSI (olje, filter). meni so za corso rekli da me pride 80 eurou, gre pa 4.5 l olja not.
js sm za corso plačeval po 140 evrov..pa 3.5 litra olja gre not
3.5 je šlo v mojo, za tvojo ne vem, plačeval sm pa tolk k sm napisu, itak je sam olje 50 e skoraj_furby_ je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:dvomim da bo vec kot 100 eurou za 1.2 TSI (olje, filter). meni so za corso rekli da me pride 80 eurou, gre pa 4.5 l olja not.
js sm za corso plačeval po 140 evrov..pa 3.5 litra olja gre not
aja? ne vem no, meni so tko rekli. v papirjih mi je pisalo 4.5 l , tko da ne vem zdej...zmedu si me
tiguan je napisal/-a:Kam v Ljubljano naj zapeljem avto, da mi bo pogledal mehanik, kaj je narobe, zabijanje motorja in rahlo puščanje vode.
Avto je 13 let star , vw.
Mislil sem peljat na Verovškovo, ampak pojma nimam če bo kdo imel 5 minut časa za pregled vozila.
WMB je napisal/-a:Jaz ne priporočam porscheja na Bravničarjevi v Ljubljani.
Sem dal menjat v garanciji senzor neprivezanosti na voznikovem sedežu ( serijska napaka).
Dobim avto nazaj in je bila notranjost okol sedeža vsa spraskana - plastika.
Pod sedežem niso niti tepiha naštelali nazaj...se je kar plah vidil med sedežem in pragom...adijo pamet....
Snel film na fertik....
Reklamiram vse skupaj...na koncu me vodja delavnice prepričuje da je to bilo....avto pa je praktično star 4 mesce in nima niti 5.000km....in je res nov
Potem so naročil novo plastiko in vse zamenjali.....
je pa res, da so prijazni, dali so mi nadomestni avto, brezplačno.....akj čmo....imam občutek, da me ne bodo več videli tam...
verjetno bom na 1 servis kar k Debevcu peljal....pa zraven avta bil, ko bo delal, karkoli bo že delal....da vidim....kaj delajo....
vem da so iz naših koncev VW in AUDI večinoma vozli k Radanoviču.speedfreak je napisal/-a:Ker bom zelo kmalu v podobnem položaju kot tristan, bi prosil za seznam serviserjev na štajerskem koncu, ali naj ga peljem kr k Debevcu, kjer sem ga kupil, na a2s sem bil na izrednem servisu in ne morem rečit da niso bili korektni, samo ko sem ga prašal za ceno rednega servisa je začel neki mutit o tem kak je olje drago ipd..po moje mu je blo nerodno ceno povedat
devilkin je napisal/-a:Le zakaj je potrebno pri 1 leto starem avtu potrebno klimo dezinficirat in filter klime menjavat? imaš preveč denarja? Ali kaj ne dela tako kot bi moralo?
IMHO povsem nepotrebno.
sašo5 je napisal/-a:zopet cel kup "pametnjakovičev" (čat izjemam).....
bom samo primer dal za moj avto(59.000km imam - servis čez cca 14 dnistalo bo pa:(vse kupljeno na pooblaščencu cca 20% popusta)
- 5 litr olja (castrol 5-30 LL za DPF filtre) 80 eur
- filter olja ...........................................7 eur
- filter kabine (sicer menjam sam doma)...19 eur
- filter nafte ........................................22 eur
---------------------------------------------------------------------
128 eur
+ cca delo (1 ura) 45 eur
--------------------------------------------------------------------------
in je to cca slabih 180 eur
tristan01 je napisal/-a:devilkin je napisal/-a:Le zakaj je potrebno pri 1 leto starem avtu potrebno klimo dezinficirat in filter klime menjavat? imaš preveč denarja? Ali kaj ne dela tako kot bi moralo?
IMHO povsem nepotrebno.
Po mojih izkušnjah stane filter klime cca 10, morda 15 EUR in k temu dodaš še cca 20 EUR za razkužilo sistema ventilacije. In je to to. Glede na to da sem pred leti prebolel hujšo obliko bronhitisa se mi zdi za lastno zdravje in dobro počutje 35 EUR na leto povsem sprejemljiv stroške. Če pa se nekateri vozite z neočiščeno klimo iz katere smrdi po plesni in postani vodi, pa je to vaš problem. Vsekakor pa to ni dobro ne za počutje, kaj šele za zdravje potnikov v vozilu.
BTW še vprašanje za AndrejD, od kod ti podatek da papirnat filter skupaj z menjavo stane toliko???
LP Tristan01
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov