Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Re: Zavorne Plosice za C63 amg

Napisal/-a lizard So apr 09, 2011 7:07 pm

No končno ste nekateri pravilno prebrali prvi post. Sem že hotel sam na to opozoriti...

Tudi sam sem naredil podobno, namesto, da bi kupil orginal sem kupil boljše za enako ceno (verjetno še malo cenej).

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom So apr 09, 2011 7:26 pm

AudiFreak je napisal/-a:
HPF je napisal/-a:Eni ne vem, al ne znate brat al kaj je vaš problem? Lepo je napisal, da da taki dnar za ploščice, ampak, da lahko mogoče za taki dnar dobi še kaj boljšega kot je orginal.
Jaz sem dobil iz UK ceneje EBC RedStuff Ceramic ploščice, kot pa bi dal za orginalne... Vaše cliote pa le vozite na orginal servis, pa jim dajajte po 100€ za ploščice, da bote lažje spali ker mate za vzdrževanje cliota, vbistvu pa so vas nategnili za 200%+ po dolgem pa počez.

x2 Za ta forum je napisal super slovnično, jaz ne vem kje je problem.

Sploh pa ni rekel, da nima denarja in da nebo dal za ploščice in bo raje s kovino bo diskah bremzah in nekoga od vas ubil.

ATE CLK 63 AMG
EBC CL 63 AMG

Dokaz, da se da dobit dobro kvaliteto za pol cene. In pri tem ne šteje, če imaš 1000€ ali 3000€ dohodka.

Avtorju: mogoče ti celo kateri od kompletov paše na avto. Povezavi sem samo dal kot primer, mislim pa da tvoje niso nič dražje.
stem si dokazu nekaterim da se da dobit bolše oz. enako dobre za manj denarja. upam da se nebo več kregalo pri podobnih temah če nekdo ki ima hud avto vpraša na forumu o kakšni info. glede rezervnih delov in njihovih cen. drugače bi pa tudi jaz avtorja teme prosil če predstavi vozilo saj se meni pošteno sline cedijo ob takšnih zverinah.

lsavic1
Nov uporabnik

Napisal/-a lsavic1 Po apr 11, 2011 1:37 pm

wow wow wow holly molly. Nekateri ste pa res zlonamerni in neprivoscljivi. Vsem drugim se pa zahvaljujem za odgovore. Sem narocil original ploscice ker pac drugih nisem nasel, je pa res kot jih je nekaj omenilo da sem pac mislil in se vedno mislim da se da za 400Eur kupit boljse ploscice kot so OEM. Tudi za diske velja enako. Diske sem narocil iz amerika od EVOSPORT-a in so 800EUR cenejse vendar dosti boljse kot so OEM.

Nekateri pravijo da ce sem si kupil tak avto da moram imeti denar za stran metat. Nikoli pa ne bom "sparal" in tako ogorozal druge in sebe. Ce ne bom mel za take stvari ga bom pac prodal ali parkiral. Drugace pa EBC prodaja boljse ploscice kot OEM prav tako carbotech vendar jih trenutno ne morem dobiti on njih.

Uglavnem good luckss to everyone=)))

Drugace pa se kaksna slikca od avta=)))

PS: 2 commercials that literally made me buy this car=))) 300hp is alot, 400hp makes u jizz in ur pants thats why we gave it 451hp=)))
http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html ... 1000494133
http://www.youtube.com/watch?v=5eOLq07VwSE
Priponke
IMG_0025.JPG
IMG_0030.JPG
IMG_0024.JPG

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Po apr 11, 2011 1:54 pm

Svaka čast za tale voz :DDD (moje sanje). Drugače pa se ne preveč menit za določene komentarje tukaj ker je to itak že navada tukaj :)

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po apr 11, 2011 2:36 pm

automatik 7 prestav. Da vmesni gas ko se da v nižjo prestavo. Kaj pa če pri 2000 rpm stisneš gas do konca, vrže v nižjo prestavo ali ti dovoli občutit navor, ki ga ponuja pri 2000 rpm?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Po apr 11, 2011 2:51 pm

Me prav zanima, če so imeli američani kaj prste zraven pri temu 6.3 motorju, ker ima tak muscle-car zvok...

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po apr 11, 2011 2:59 pm

Ded čestitke za tale voz !!! Definitivno avti, ki bi ga izbral izmed ostalih konkurentov.
Osebno bi edino zamenjal platišča.

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po apr 11, 2011 3:07 pm

DragonForce je napisal/-a:Me prav zanima, če so imeli američani kaj prste zraven pri temu 6.3 motorju, ker ima tak muscle-car zvok...

Praktično vsi AMG-ji imajo tak zvok - pač nimajo ogromno konjev na liter delovne prostornine, zato pa pride do takega globokega zvoka in precej navora že v spodnjih obratih. Obratna štorija pa so Lambo in Ferrari, kjer je dosti konjev na liter delovne prostornine, motor samo vrešči, v spodnjih obratih pa ima precej manj navora in zaživi šele tam nad 4000-5000 obrati pa potem vse do 8500 oz. 9000, nekje vmes pa so potem Audiji (4.2 V8 v RS4, RS5, R8), Maseratiji (4.7 V8), BMW-ji (4.0 V8, 5.0 V10)...

Vse zograj našteto se nanaša na atmosferske motorje.

Uporabniški avatar
more
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a more Po apr 11, 2011 3:10 pm

Hud avto! Smo se mi lani slučajno lovili po ljubljani (Audi A8 MTM)? :)

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po apr 11, 2011 3:42 pm

hehe se mi je zdelo da ti iščeš tele ploščice :) Pazi na lepotca, pa ne se preveč obremenjevat s komentarji.

Lp, bivši sošolec :)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Po apr 11, 2011 4:37 pm

oooo kok je to hudoo.... mojster kapo dol, za komentarje pa nosikiriki- ko j... nevoščlivce...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po apr 11, 2011 4:51 pm

lizard je napisal/-a:
DragonForce je napisal/-a:Me prav zanima, če so imeli američani kaj prste zraven pri temu 6.3 motorju, ker ima tak muscle-car zvok...

Praktično vsi AMG-ji imajo tak zvok - pač nimajo ogromno konjev na liter delovne prostornine, zato pa pride do takega globokega zvoka in precej navora že v spodnjih obratih. Obratna štorija pa so Lambo in Ferrari, kjer je dosti konjev na liter delovne prostornine, motor samo vrešči, v spodnjih obratih pa ima precej manj navora in zaživi šele tam nad 4000-5000 obrati pa potem vse do 8500 oz. 9000, nekje vmes pa so potem Audiji (4.2 V8 v RS4, RS5, R8), Maseratiji (4.7 V8), BMW-ji (4.0 V8, 5.0 V10)...

Vse zograj našteto se nanaša na atmosferske motorje.

Ja, ampak Ferrari ima drugačno zaporedje vžiga kot američan.

lsavic1
Nov uporabnik

Napisal/-a lsavic1 To apr 12, 2011 11:54 am

more je napisal/-a:Hud avto! Smo se mi lani slučajno lovili po ljubljani (Audi A8 MTM)? :)

Haha ja pa mislm da smo se=)))) kaj pa mas na avtu narejen ce ni skrivnost??:) Takrat sm lih dobil avto pa sem bil mal se u svojmu svetu haha lol.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov