Nasveti in napotki ter povpraševanja...

hermand
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina

Re: AUDI 2.0 TDI MEŠA OLJE IN VODO

Napisal/-a hermand Pe jun 24, 2011 6:56 am

Hladilniku olja naj odklopijo cevi za vodo in naredijo obvod mimo hladilnika in se bo potem videlo če res spušča hladilnik olja ali je kaj drugega.

LP

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc Pe jun 24, 2011 1:22 pm

za hladilnik olja mi garantirajo 100% da KAO ni....sej zdej so mi očistili 10x menda sistem in zamenjali ekspanzijsko tko da sedaj se bo videlo kako pa kaj v roku parih dni...

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga So jun 25, 2011 9:46 am

Mi smo dal že parkrat testirat tale hladilnik olja in je bil KAO uredu. Po enmu tednu je blo isto sranje v ekspanzijski. Po menjavi hladilnika je šele blo tko kt more bit. + za čiščenje je najbolš odstrant ekspanzijsko posodo... v tadebelo cev napelat šlauf in vodo odpret, še pred tem pa odstrant termostat. Skozi povratek se bo celotn sistem spiral... vsake tok cajta pa natočt mal meglia =)
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB So jun 25, 2011 9:48 am

Žiiga je napisal/-a:Mi smo dal že parkrat testirat tale hladilnik olja in je bil KAO uredu. Po enmu tednu je blo isto sranje v ekspanzijski. Po menjavi hladilnika je šele blo tko kt more bit. + za čiščenje je najbolš odstrant ekspanzijsko posodo... v tadebelo cev napelat šlauf in vodo odpret, še pred tem pa odstrant termostat. Skozi povratek se bo celotn sistem spiral... vsake tok cajta pa natočt mal meglia =)

Meglio pa je zmaga za hladilni sistem....agresivna zadeva, ki s časom pomalica vsa tesnila v hladilnem sistemu....ampak čisto pa je....
Koliko časa??? Narediš s cajtom še hujše sranje...
FOLCIKA - SCIROCCO

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc So jun 25, 2011 1:18 pm

ja sej verjamem ja sam problem je ko je hladilnik 220 evrov in ni ravno poceni da bi ga kar zamenjal in kar bo bo....nevem zdajle se dva dni vozim že in sem vmes tudi malo teral ga in ZAENKRAT ni v ekspanzijski videti še nič....sicer sem naredil samo nekih 40 kilometrov ampak vseeno....upam da bo tako tudi ostalo...

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Po jun 27, 2011 8:55 am

Stari brez zamere ampak take pizd.arije kokr jih maš ti z avtom so pa tema :? Mogoče kej razmišlaš v tej smeri da bi ga prodou pa neki druzga nabavu. Vem da si že velik dnarja vložu ampak ponavad je tko, da k se začne, gre ena stvar za drugo

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc Po jun 27, 2011 12:15 pm

ja sej je res ja.....ne ne mislim ga menjati ker je motor praktično nov in dve leti garancije imam, vztrajnik ki me je zajebaval odkar sem ga kupil je tudi menjal olja pa evo po prevoženih 300 kilometrih( tok tok tok) ni niti kapljice opaziti tako da zgleda da je bilo slabo očiščeno...ker ko mi je menjal glavo mehanik je očistil samo enkrat....drugače pa razen tega sem z avtom res(mogoče se smešno sliši) izredno zadovoljen in drugih problemov nimam nobenih....sej pravim vztrajnik je bil načet že ko sem ga kupil kar se pa te glave tiče pa pač počila je, menjal sem jo za novo in to je to...in škoda se mi zdi sedaj prodajati ker na ceni bom itak ogromno izgubil in kupovati nevem za 10k evrov ene "jajce" ki jih imajo 200 000 in spet bog si ga vedi kaj je z avtom...tukaj saj vem kaj sem menjal in to je to....kritične stvari tega motorja sem zamenjal obe na oboje imam tudi 2 leti garancije, z drugimi stvarmi pa zaenkrat še nimam težav....sem pa malo preveč paničaril ta teden s tem vsem ampak za ta denar ki sem ga za glavo dal mislim da bi vsak;)

kstelc
Novinec

Napisal/-a kstelc So jul 16, 2011 1:22 pm

evo z avtom zgleda da je vse O.K prevozil skoraj 2000 kilometrov in olja v ekspanzijski ni opaziti....zgleda da je bilo samo slabo očiščeno vse skupaj...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov