mandra je napisal/-a:Ni treba kupovati stikala. Sto krat (100X) prevrtite stikalo na ročki za prižiganje luči.
oorosh je napisal/-a:Prvo stopnjo ventilatorja bi ti moral zalaufati pri 97°C, imam enak avto, in meni ventilator prižge točno takrat. Se mi še ni zgodilo, da bi šel števec čez 100°C, pa grem dostikrat v kakšne dolge klance. Je pa res, da je bil hladilnik menjan cca. leto in pol nazaj (ravno preden sem kupil avto).
Kosho je napisal/-a:Meni pa ne dela zadnja šoba za pranje stekel, se je zamašila, pa me zanima kako se sname, da bi jo očistil?
Poskusil sem odviti tisti dve matici na notranji strani, pa ne gre tretje zavorne luči stran dobit, šoba je namontirana pa v tretji zavorni luči
Lp
Fan je napisal/-a:Ali se ventilator prižge? Prižgati se bi moral med 95 in 105 stopinjami, odvisno katero temperaturno stikalo imate vgrajeno.
Rele za prižiganje ventilatorja je spredaj pred hladilnikom, pod masko v črni pravokotni škatli.
Se je preverjalo dejansko temperaturo motorja ( tester ) ali se to govori bolj na pamet, kar kažejo števci?
DePalmo je napisal/-a:Avto se da na tester in se lepo vidi če ventilator laufa na obeh stopnjah ter kdaj zalaufa katero. In na podlagi tega se določa ali se bo kaj rihtalo ali ne. Jaz sem imel zjebano termostikalo (al kaj je že, en rele pri ventilatorju) in hladil se mi je takrat ko sem se peljal zmirno ali na mestu držal okoli 3000 obratov. Po menjavi, je delalo normalno.
Sicer pa, po tem kar opisuješ, je to zame normalno delovanje.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov