madmax89 je napisal/-a:ja kaj pa loputa??
kaksna loputa?
madmax89 je napisal/-a:ja kaj pa loputa??
Blatnik Vojko je napisal/-a:Sem imel enake težave.Pri meni je bila luknja v cevi od turbine do intercoolerja.
abbe je napisal/-a:ce se ze grete neke mehanike si dajte podrejat cepe pa napihnite sistem pa bote vidl kje pusca.
pustivsek je napisal/-a:Evo cev od intercoolerja do turbine je bla odstranjena, zamašena in napolnjena z pritiskom 2bara in na žalost ne spuša...pa smo spet na začetku
abbe je napisal/-a:pustivsek je napisal/-a:Evo cev od intercoolerja do turbine je bla odstranjena, zamašena in napolnjena z pritiskom 2bara in na žalost ne spuša...pa smo spet na začetku
dj se enkrat preber kaj sm napisal.ne mores vsake cevi posebej sprobat.a od intercolerja naprej pa ni vec cevi ki bi lahko puscale?
pustivsek je napisal/-a:abbe je napisal/-a:pustivsek je napisal/-a:Evo cev od intercoolerja do turbine je bla odstranjena, zamašena in napolnjena z pritiskom 2bara in na žalost ne spuša...pa smo spet na začetku
dj se enkrat preber kaj sm napisal.ne mores vsake cevi posebej sprobat.a od intercolerja naprej pa ni vec cevi ki bi lahko puscale?
za 1x se še mal doma sami igramo mehanike če bi slučajn kej ratal....ko bomo obupal bom pa raskiro za mehanika
abbe je napisal/-a:pustivsek je napisal/-a:abbe je napisal/-a:pustivsek je napisal/-a:Evo cev od intercoolerja do turbine je bla odstranjena, zamašena in napolnjena z pritiskom 2bara in na žalost ne spuša...pa smo spet na začetku
za 1x se še mal doma sami igramo mehanike če bi slučajn kej ratal....ko bomo obupal bom pa raskiro za mehanika
medtem casom se pa vozis z pokvarjenim avtom in reskiras da bo se kaj drugega odpovedalo oz se pokvarilo,poj bos pa kle neki jamral da neves kaj ej blo pa ono ovo.vi se pa kao doma igrate mehanike.dobri ste,k ti bo turbino ubrisalpa v motor zmetal opilke pa bo kj zaribal bos pa jokal kle na forumu...
abbe je napisal/-a:jst nocem izpadt pametn pa tko naprej...ker forum je super zadeva pa tko naprej da se zlo pomagat,sam je tezko kar kol pametnga napisat ce nekdo doma probava pa ne naredi kot je treba ker poj neves a so rezultati res taki al ne.
uros11 je napisal/-a:software kriv ---- a dokler je delalo, je bil pa dober, ali pa si virus fasal vmes? Te malo zafrkava mehanika, a?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov