Danes sem še enkrat malo pogledal pod pokrov, nalil malo zimske tekočine za stekla, nato pa šok:
- pogledam malo globje v mašino in vidim še en enak senzor, kot je bil tisti zgornji MAP, ki sem ga že zamenjal... Torej ima avto dva MAP senzorja očitno (številke na njem so popolnoma enake, kot na tistem zgornjem, oblika tudi)
- vidim, da je zlomljen zatič konektorja, ki se nahaja na koncu el. kabla na katerega priklopiš senzor, da se vse skupaj lahko zatakne

Skupaj pa ga drži navaden "drat" zvit s kombinirkami po kavbojsko, katerei se je že globoko zarezal v plastiko ??!!!!!!!!!!! (torej so ga na enem izmed pooblaščenih servisov gladko odtrgali in le za silo zakrpali)
- okrog senzorja so vsi kabli zelo napeti, vse je rjasto, kontakti ne vem če so tko kot je treba, skratka senzor ne zgleda lepo...
Je pa vse skupaj pod cevjo za zrak, katere pa ne upam stakniti, vem pa, da se samo nekaj izpuli, da ni nobenega šraufanja oz. mogoče le malenkost...
Ta senzor bo sedaj potrebno očistiti in pa na žice od kabla prilotati nov konektor... Zanimajo me vaši predlogi za dobrega in ne predragega avto-električarja na gorenjskem? Avto je kot že valda veste Renault...
Ni in ni konca...