kr_en je napisal/-a:Pozdravljeni
Imam omenjeni problem s Cordobo model 2000 in ne vem kaj naredit.Šipe se zelo teško odmeglijo,vedno pa moram za to klimo vključit.V soboto sm šou iz KP v LJ in so se mi šipe na pol poti tako zarosile,da se je kondenz gor nabral-je blo tako mokro,da je skor voda po šipi tekla.Vedno,ko dam kontakt in je ventilator vključen mi takoj prednjo šipo zarosi.Do zdaj sm se reševal s klimo,ma ko bo mrav udaru in kima ne bo delovala???Upam,da bom tu dobil odgovore za rešitev problema, ker sm že na koncu z živci![]()
Hvala in LP
lisko1 je napisal/-a:Nu-NRG absurd ziher ni...... je pa odvisn od avta do avta. Pri R5 morš obvezn vzet arnaturko dol drgač ne prideš do kilerčka.
Čestitam za obuditev 10 let stare teme.janko869 je napisal/-a:Tudi sam imam ta problem in mi gre kar malo na živce. Lastim si Cordobo l.95. Najbrž je problem, ker iz rež pri vetrobranskem steklu ne piha ravno dobro (že razlika je med voznikom in sovoznikom). Nek filter se nahaja (če gledaš iz stališča voznika) na desni strani tik ob vetrobranskem steklu. Problem je v tem, da je čezenj postavljena plastika, ki pa je že tako stara, da se v rokah kar drobi. Kaj je tisto spodaj? Kaj bo če bom to odlomil?
Ne. Poglej če ti zmanjkuje hladilne tekočine - v tem primeru bi lahko imel problem s puščanjem.janko869 je napisal/-a:Kaj pa glede te pečke? Avto pozimi greje odlično. Je to kaj povezano?
Kabinski filter je 1 in to tisti pod uno plastiko pri tebi.janko869 je napisal/-a:Tisti filter za predalom pa je microfilter? Za katerim predalom pa se nahaja - voznikovim ali sovoznikovim?
janko869 je napisal/-a:Olje in oljni filter pa menjam. Ok, torej bom zamenjal tudi motornega.
Kako nisi našel, to ima vsak prodajalec rezervnih delov. Če slučajno nima na zalogi, pa naročijo.janko869 je napisal/-a:janko869 je napisal/-a:Olje in oljni filter pa menjam. Ok, torej bom zamenjal tudi motornega.
Zamenjal sem oljni in kabinski filter. Rosenje šip je preteklost. Nisem pa našel motornega filtra. Med drugim sem bil tudi v skladišču v Hrastjah pri Kranju (če kdo pozna).
Kje lahko še dobim motorni filter?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov