sašo5 je napisal/-a:uporabnik "Acid" ima prvo serijo mk5 170 konjev, se pravi cca 7 leto v uporabi, če bo bral temo bo sam napisal koliko km ima sedaj, vem pa da motor dela brez najmanjše napake....
timson po tvojem pisanju, bi moj že šel za dele

sašo5 je napisal/-a:uporabnik "Acid" ima prvo serijo mk5 170 konjev, se pravi cca 7 leto v uporabi, če bo bral temo bo sam napisal koliko km ima sedaj, vem pa da motor dela brez najmanjše napake....
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:To so buče, ta motor ne zdrži niti 30kkm. No ubistvu je mojemu bratu zaružu pri cca 27kkm tako, da me je malo strah kako bo s temi motorji pri nekih velikih kilometrih.
Vaša familija pa res nima sreče s temi TSI-ji![]()
Kaj pa je blo drgač, da vem kaj me še čaka, če ga kupim?
maniaxxx je napisal/-a:Ne vem točno kaj je bilo, ker avta še ni nazaj, baje,da se je neka plastika odlomla in jo je potegnilo v motor, 2 dni po tem, ko so na tem istem servisu "strokovno" ugotovili, da čuden zvok povzroča razrahljan oljni filter in ga zamenjali z oljem vred....
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Ne vem točno kaj je bilo, ker avta še ni nazaj, baje,da se je neka plastika odlomla in jo je potegnilo v motor, 2 dni po tem, ko so na tem istem servisu "strokovno" ugotovili, da čuden zvok povzroča razrahljan oljni filter in ga zamenjali z oljem vred....
![]()
![]()
maniaxxx je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Ne vem točno kaj je bilo, ker avta še ni nazaj, baje,da se je neka plastika odlomla in jo je potegnilo v motor, 2 dni po tem, ko so na tem istem servisu "strokovno" ugotovili, da čuden zvok povzroča razrahljan oljni filter in ga zamenjali z oljem vred....
![]()
![]()
Jutri pride avto z novim motorjem najbrž domov, me prav zanima, če so ugotovili kaj je blo, pred tem je hladen tolkel kot da ma dročnike zjebane, topel pa piskal, kot da ma elektromotor ( tsi hibrid).
maniaxxx je napisal/-a:Nope, bratu je tolkel tk tk tk tk, ko je bil zagret je pa piskal kot da ma elektromotor spodaj, ko si pa pritisnil oljni filter je ponehalo...
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Nope, bratu je tolkel tk tk tk tk, ko je bil zagret je pa piskal kot da ma elektromotor spodaj, ko si pa pritisnil oljni filter je ponehalo...
Ne ne, ne govorim za njega, ampak na splošno pri TSI-jih. Vsi jamrajo na nek kovinski zvok pri mrzlem motorju, kot da bi bil imel nek pleh luft. Zato tebe vprašam, če je isti ta zvok na posnetku ali je kaj drugega.
maniaxxx je napisal/-a:Ne, tega zvoka ni imel noben od naših TSi-jev, naši so bili druge sorte tiči
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Ne, tega zvoka ni imel noben od naših TSi-jev, naši so bili druge sorte tiči
Pa nič pol. Če dela dela. Ko pa ne več, pa porineš v prvi graben![]()
Saj mene to ne moti (verjetno je čisto normalen zvok), sem pa slučajno opazil. Sploh zato, ker slišim vse te kritike po forumih, pa se potem ob vsakem čričku bojim, da bo zaribal motor
DIZL_ je napisal/-a:
Sj tko hudo pa spet ni no
peroRS je napisal/-a:DIZL_ je napisal/-a:
Sj tko hudo pa spet ni no
Sej vem, da ne, sam treba je bil mal žleht
maniaxxx je napisal/-a:Pa ne samo s TSI, nasplošno VAG skupina se ni ravno izkazala v naši familiji, ni čudno, da mi ni ravno pri srcu
IcEm4n je napisal/-a:No, glede teh servisov bencin (ceneje) : dizel (dražje) je zlo relativno...maniaxxx je napisal/-a:Pa ne samo s TSI, nasplošno VAG skupina se ni ravno izkazala v naši familiji, ni čudno, da mi ni ravno pri srcu
In ti potem še zajčevega golfiča s šiptarsko opremo gledaš na avto.net?![]()
![]()
peroRS je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:No, glede teh servisov bencin (ceneje) : dizel (dražje) je zlo relativno...maniaxxx je napisal/-a:Pa ne samo s TSI, nasplošno VAG skupina se ni ravno izkazala v naši familiji, ni čudno, da mi ni ravno pri srcu
In ti potem še zajčevega golfiča s šiptarsko opremo gledaš na avto.net?![]()
![]()
Mogoče pa ima mazohistična nagnjenjaLahko, da bo imel s smrdljivcem več sreče
![]()
p.s: prednost šiptarske opreme (=beri šipe na koruzo ipd.) je, da se ne more nič pokvarit
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov