nevermind je napisal/-a:lancia hf ga je dal prebarvat za 80€ + barva. Če ne verjameš ga vprašaj.
Bmw. je napisal/-a:Poznat moraš jas sem sosedu pobarval pickupa za 60€ stem da je on kupo barvo pa trdilec, pa dol ga je zbruso pa neke malega pokital blatnik pa zadnjo havbo pa en robek pa je toto
tristan01 je napisal/-a:Bmw. je napisal/-a:Poznat moraš jas sem sosedu pobarval pickupa za 60€ stem da je on kupo barvo pa trdilec, pa dol ga je zbruso pa neke malega pokital blatnik pa zadnjo havbo pa en robek pa je toto
Pa se da videt še kak dober makro posnetek takih poceni izdelkov? Me prav zanima kako izpadejo zadeve...
LP Tristan01
peroRS je napisal/-a:Po možnosti pod reflektorji ali pa na soncu.
peroRS je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Pa se da videt še kak dober makro posnetek takih poceni izdelkov? Me prav zanima kako izpadejo zadeve...
LP Tristan01
x2![]()
Po možnosti pod reflektorji ali pa na soncu.
valvoline je napisal/-a:Če ni rje ni panike,samo štrihanje ni noben bav-bav, če si avto sam pripraviš pa ja nabaviš še eno poceni električno pištolo in sam pobarvaš. V trgovino ti povejo kok trdilca in razredcila das na 1 liter,lepo zmiskas,špricaš 2-3 roke z 15 minutnim zamikom in to je to.
valvoline je napisal/-a:Če ni rje ni panike,samo štrihanje ni noben bav-bav, če si avto sam pripraviš pa ja nabaviš še eno poceni električno pištolo in sam pobarvaš. V trgovino ti povejo kok trdilca in razredcila das na 1 liter,lepo zmiskas,špricaš 2-3 roke z 15 minutnim zamikom in to je to.
grega983 je napisal/-a:valvoline je napisal/-a:Če ni rje ni panike,samo štrihanje ni noben bav-bav, če si avto sam pripraviš pa ja nabaviš še eno poceni električno pištolo in sam pobarvaš. V trgovino ti povejo kok trdilca in razredcila das na 1 liter,lepo zmiskas,špricaš 2-3 roke z 15 minutnim zamikom in to je to.
Če si zadovoljen z polizdelkom ali pa neizmerno uživaš v popravljanju napak, ki jih nehote delaš, če nisi vešč tega opravila in uporabljaš <poceni> orodje.
Ja, sploh pri pištoli za barvanje se pozna kvaliteta končnega izdelka, pa da ne govorimo o pomanjkanju komore za barvanje.
Seveda ti nekdo pobarva cel avto za 100 eur vendar verjemi, da opaziš razliko med tem primerom in tistim za 2000+ eur
Kalos je napisal/-a:valvoline je napisal/-a:Če ni rje ni panike,samo štrihanje ni noben bav-bav, če si avto sam pripraviš pa ja nabaviš še eno poceni električno pištolo in sam pobarvaš. V trgovino ti povejo kok trdilca in razredcila das na 1 liter,lepo zmiskas,špricaš 2-3 roke z 15 minutnim zamikom in to je to.
Rabiš še neprašni prostor ane, sej to je problem večine...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 45 gostov