Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Re: servis-deli

Napisal/-a TrijoAdijo To maj 08, 2012 7:42 am

TrijoAdijo je napisal/-a:
hippo je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Samo te podatki niso ravno za v isti koš metat. Octavia in Roomster imata oba dizlske motorje, iste kubature.Ni pa rečeno, da bosta oba imela iste pumpe, španerje in jermene. Set se lahko razlikuje zaradi drugih tipov motorja. Lahko so tudi razlike zaradi datuma proizvodje motorja, pa čeprav je tip motorja isti. Samo kot primer: Pri 1.9tdi AVB 74kw je do nekje 06/2003 set jermenov po eni ceni, po tem datumu pa po drugi ceni...

Zato ker so imeli PD motorji do 06/2002 pri garnituri zob. jermena še hidravlični šponar (dodatnih cca 40-50 eur), passati, A4 in A6 pa poleg tega pri mikrojermenu še dodaten hidravlični šponar, ki pride samo ta šponar tam okoli 120 eur (kompleten, ne tako kot menjajo nekateri samo rolco, pol pa jamrajo da jim je šponar odletu).

čare je napisal/-a:Za enga TDI-ja (klasična pumpa) pridejo vsi filtri,olje,grt.zob.jermena,mikrp jermen in šponar nekje 400€ pri kakem potokarju (roba je kvalitetna,ker nekvalitete ne kupujem) pa delo 100€ pa sem prepričan da na pooblaščencu vsega tega ne zamenjajo za 500€

Čare, material isti material dobiš ceneje, ker je Potokar med dražjimi (ne rabiš zdej razlagat koliko imaš rabata tam... :lol: ).

Zato pa vedno sitnarim, da je treba zamenjat vse šponarje,rolce,itd...

Ne vem, če je ravno med najdražjimi...Neki material, ki sem ga naročil, je s polno ceno pri potokarju cca. 40-50€ ceneje, kot pri konkurenci (s polno ceno). In mi je znano, da ima potokar kvalitetno robo....

No, se posipam s pepelom. Cena je isti ku**c.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Re: servis-deli

Napisal/-a fare To maj 08, 2012 8:18 am

Ne da delam komureklamo ampak rečem samo da če kdo rabi dobro in nadstandardno ugodno robo naj se poveže z uporabnikom: hippo.
To je to.
lp.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov