nevermind je napisal/-a:Tole... viewtopic.php?f=6&t=77313 ...in menjaj filter nafte na vsak servisni interval.
tomzzi je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Tole... viewtopic.php?f=6&t=77313 ...in menjaj filter nafte na vsak servisni interval.
Hvala. Uporabno. Bomo probal tudi tole. Filter nafte je pa pri vsakem servisu menjan. To je na 20.000km.
@pskoda Gre za Isuzu motor kolikor vem.
@TrijoAdijo
Nevem če bom sploh še gledal kje tankam... Resno. Zakaj? Bom pa zdaj probal par tankov na petrolu...
maniaxxx je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Tole... viewtopic.php?f=6&t=77313 ...in menjaj filter nafte na vsak servisni interval.
Hvala. Uporabno. Bomo probal tudi tole. Filter nafte je pa pri vsakem servisu menjan. To je na 20.000km.
@pskoda Gre za Isuzu motor kolikor vem.
@TrijoAdijo
Nevem če bom sploh še gledal kje tankam... Resno. Zakaj? Bom pa zdaj probal par tankov na petrolu...
Verjetno nimaš MOL-a kje blizu, drugače je tam zelo kvalitetna nafta , ampak vseeno, načeloma bi moral avto delati, ne glede kje tankaš. A pol s tem avtom ne smeš nekam na jug naprimer, kjer imajo slabšo nafto ali kaj? Jebeš tak avto pol....ne glede na znamko
maniaxxx je napisal/-a:Poskusi s tankanjem na MOL-u, mojemu focusu nekako najbolj paše, če se spet ponovi pa je že mal brezveze vse skupaj nažalost
TrijoAdijo je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Poskusi s tankanjem na MOL-u, mojemu focusu nekako najbolj paše, če se spet ponovi pa je že mal brezveze vse skupaj nažalost
MOL-ovo gorivo je še mojemu pasalo...
maniaxxx je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Poskusi s tankanjem na MOL-u, mojemu focusu nekako najbolj paše, če se spet ponovi pa je že mal brezveze vse skupaj nažalost
Mogoče majo nemci ( američani ) kake veze pri Madžarih
TrijoAdijo je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Poskusi s tankanjem na MOL-u, mojemu focusu nekako najbolj paše, če se spet ponovi pa je že mal brezveze vse skupaj nažalost
Mogoče majo nemci ( američani ) kake veze pri Madžarih
Zgleda da je res neki na tem...glede na to da je moj ex. "amerikanac" "prdnu" po jodlarski nafti
TrijoAdijo je napisal/-a:@maniaxxx:
Jest že od nekdaj govorim, da se Ford ne zastopi najbolj z proizvodi proizvedenimi ali skonstruriranimi v nemško govorečih deželah :P
Očitno bo res nekaj na tem :P
TrijoAdijo je napisal/-a:Maš pa zato Siemensov vbrizg...![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov