Včeraj sem bil na optiki pri Špan-Jakšič center. Najprej so že rekli, da imam pri pušah na rokah lufte, ampak so očitno samo tako mehke, da zgleda kot bi bilo kaj narobe. No in potem smo dal avto na optiko, kjer je majstr potem štimal vse skupaj. Rekel je, da je bilo kar fajn zamaknjeno vse skupaj in da bo sedaj bolje. Ko sem se odpeljal, je volan stal v desno, avto pa še zmeraj čudno šel. Sem takoj letel nazaj. Je rekel da bojo to takoj popravili, ker naj bi se to zgodilo ker so amortizerje losali in nastavljali (nekaj takega) in potem je v drugem poskusu tudi volan nastavil na sredino, avto pa se sedaj pa opravljenih cca 20km obnaša bolje. Malo sem še "skeptičen", sej veste kako je, ko kar trepetaš al bo dobro al ne, ampak zgleda boljše no. Sicer me je mal zmotilo, ko sva se šla z zamaknjenim volan zapeljat ko sem priletel nazaj pa se je avto še kar čudno obnašal, pa je rekel da pač pri tolk starem avtu ne morem pričakovat da bo vse ok, ker tut krava lohk daje 10l mleka potem pa naenkrat 8 pa nimaš kej (ja, to je rekel) ampak ko so popravili volan je bilo kar boljše no.
Prilagam izpis

Komentarji?
Hvala, lp