Energetik81 je napisal/-a:Jah, če si se pretežno vozil sam, je bilo fino NE imeti centralno zaklepanje. Si odklenil svoja vrata in se odpeljal, vse drugo je ostalo zaklenjeno.![]()
No, jaz vsaj v okolici nakupovalnih centrov takoj ko se usedem v avto zaklenem vse, ker se velikrat tam okoli smuka precej "sumljivih" osebkov, ki ti hitro lahko zmaknejo kakšno stvar, ko manevriraš po parkirišču.
tomzzi je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Jah, če si se pretežno vozil sam, je bilo fino NE imeti centralno zaklepanje. Si odklenil svoja vrata in se odpeljal, vse drugo je ostalo zaklenjeno.![]()
No, jaz vsaj v okolici nakupovalnih centrov takoj ko se usedem v avto zaklenem vse, ker se velikrat tam okoli smuka precej "sumljivih" osebkov, ki ti hitro lahko zmaknejo kakšno stvar, ko manevriraš po parkirišču.
Jaz si to lahko se mi zdi v meniju vklopim kaj se odklene in kaj ne. Ali samo voznikova ali vsa. Tudi fajn opcija.
nevermind je napisal/-a:Če ti je pa tam okoli kluke rja udarila ven
King1 je napisal/-a:Mam na laguni to opcijo pa jo imam izklopljeno. Mam pa child lock vklopljen in to pomeni, da imam blokirana zadnja vrata in zadnja stekla, da moja mala nebi preveč radovedna bila. Ker jo je sam firbec.![]()
![]()
lp
Ti Romun skoči pred avto, naglo zabremzaš, pa te ima ustavljenega z odklenjenimi vrati.freshman je napisal/-a:Moj sedanji avto to funkcijo ima in jo imam kar lepo vklopljeno .Je že bolj napredne sorte saj jo izklopi (odklene) že pri naglejšem zaviranjeu (hiter padec potovalne hitrosti).
modri D. je napisal/-a:Ta stvar je smiselna sam, če dobr dela. Men na Cee'du dela obupno. Vsa vrata se odklenejo sam pod pogojem, da najprej avto ugasneš in daš ključ iz ključavnice in šele potem odpreš voznikova vrata. Ko avto laufa je treba za vsak drek prtiskat gumb za odklep. Največja bedarije je pa, da zaklepa sam vrata, ne pa tud prtljažnika - ah ja, KiaSem pa te dni furu Mazdo CX-5, ki ima še bolj trapast sistem - vrata lahko odpreš, prtljažnika pa ne moreš dokler ne ugasneš motorja (avt. menjalnik). Lol!
modri D. je napisal/-a:Ta stvar je smiselna sam, če dobr dela. Men na Cee'du dela obupno. Vsa vrata se odklenejo sam pod pogojem, da najprej avto ugasneš in daš ključ iz ključavnice in šele potem odpreš voznikova vrata. Ko avto laufa je treba za vsak drek prtiskat gumb za odklep. Največja bedarije je pa, da zaklepa sam vrata, ne pa tud prtljažnika - ah ja, KiaSem pa te dni furu Mazdo CX-5, ki ima še bolj trapast sistem - vrata lahko odpreš, prtljažnika pa ne moreš dokler ne ugasneš motorja (avt. menjalnik). Lol!
Po forumu brska: danci1973 in 18 gostov