valvoline je napisal/-a:Hm,velka smola ja,še nisem vidu 5 let starga avta z strgano verigo na motorju.Da dobi lufta ja,da se strga pa nikoli,tudi če je avto 20 let star in z 500.000km gor.To je ziher še neki polamano not v motorju pa da je verigo strgalo.
f.taunus je napisal/-a:In sedaj bo glupa stranka odpeljala vozilo na drug servis, kjer bo ponovno plačala celotno demontažo in montažo. Dejansko bi odprava napake bila na istem servisu še najcenejša.Mislim, kaj to sploh mora v glavi delati, da enemu mehaniku kateremu sploh ne misliš dati odpraviti napake zapelješ da ti razmeče cel motor in odkrije napako, potem ti ga nazaj skupaj sestavi in ti avto pelješ drugemu mehaniku, ki ti bo spet razmetal motor odpravil napako in spet skupaj zmetal motor.
Zadeva je pa taka: AMZS mi je na najbližji avtoservis (pooblaščen) pripeljal vozilo, ker mi je sredi vožnje po klancu navzdol tiho ustavilo, kar naenkrat, kot da bi avto nekdo izključil.
Slovenka1 je napisal/-a:P.S. Zakaj se je avto praktično neslišno ustavil sredi vožnje pa najbrž ne bom nikoli izvedela ...
Slovenka1 je napisal/-a:
pri enem izmed štajerskih pooblaščencev so mi recimo v 5 minutah po telefonu povedali praktično na pamet VSE možne napake in rešitve, kar pri prejšnjem avtoserviserju nisem izvedela v zdaj že skoraj 14 dneh.
Slovenka1 je napisal/-a:
pri enem izmed štajerskih pooblaščencev so mi recimo v 5 minutah po telefonu povedali praktično na pamet vse možne napake in rešitve, kar pri prejšnjem avtoserviserju nisem izvedela v zdaj že skoraj 14 dneh.
Po forumu brska: danci1973 in 16 gostov