zuzek je napisal/-a:se popolnoma strinjam!
sem bil na istem, zamenjal na avtu ves možen potrošni materjal (ja, če avto stoji je tako) ampak sedaj mi lawfa, čeprav imam grenak priokus in
sem ga bil tudi sit, ga zdaj ne bi prodal, saj vem kaj je menjano in tisto ne bo fuč, kar gre pri drugem rabljenem spet lahko (alternator, štarter, jermen itd )
Jaz sem pa ne strinjam. Ker eno je, če "obnavljaš" take manjše stvari kot si sam opisal (potrošni material na motorju, podvozje...), drugo je pa če je cel avto zjeban:
pri 160kkm mi je shodil menjalnik, nato mi je polomilo sesalno loputo in s tem razbilo cilinder, šipedah je začel puščati, menjal sem psrednji roki, pokvarjeno centralno zaklepanje, crknila vodna pumpa in termostat, abs senzor, na armaturki sem imel novo leto, brisalci so se sami prižigali, senzor za količno olja je šel, menjal sem sklopko, že od začetka je čudno prijemala, alteranator 2x, na obeh vratih motorčka za šipe, novi diski, , levo spredaj ležaj in še polno malenkosti.
od januarja me je avto koštal 4700e, torej več koliko sem zanj odštel in še vedno ni vredu, sumim da ima prevrtene kilometre, ko je ogret na 70-90 stopinj ima veliko pomanjakanje moči, nato ko se greje gre nekako normlano, pri pospeševanju trese volan in kadi modro, po pravici povedano ne upam jit z njim na morje.
sedaj me pa zanima kaj bi vi storili na mojem mestu,
a naj avto prodam a še vložim vanj par jurčkov
Torej do zdaj te je avto stal verjetno več kot 9000€ (10+ let star) in še vedno ni dober in verjetno tudi ne bo nikoli več.
Dobro razmisli!
Jaz vem, da ne bi več vlagal vanj. Nažalost je tako, da vsaka šola stane