Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Re: težave z mojim bmwjem

Napisal/-a lancia hf Ne jun 17, 2012 10:20 pm

Modelar je napisal/-a:Ko prvič vidiš misliš da trolajo... Samo pol ko en cajt bereš vidiš da so res prehlajeni v glavo...vsi, z administratorji vred.

A ni to govora o neki nemški kvaliteti, ko božaš zice armaturne plošče in na sploh vse nemško. :mrgreen:
Čeprav je vse usneje v BMW-jih iz bivšega IUV (industrija usnja vrhnika) =P ;)
Da pa še cotka omeniš pri sedežih pa zmaga tisti, ki pozna sestavo BMW-jev
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne jun 17, 2012 10:21 pm

lancia hf je napisal/-a:A ni to govora o neki nemški kvaliteti, ko božaš zice armaturne plošče in na sploh vse nemško. :mrgreen:

Saj zato pa ima uporabnik @bunny toliko dela s preoblačenjem strganih BMW usnjenih (čeprav sploh niso usnjeni) volanov :mrgreen: :huh:

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Ne jun 17, 2012 10:27 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:Lep pozdrav!

Kar se tiče nekih vrnitev avta in vrnitev kupnine pa bom tako rekel. VIDENO --> KUPLJENO! Razen če je bil prodajalec avtohiša. Privat nekomu hodit nazaj, da je prodal šrot nima smisla, razen če še kdo hoče met plavo oko ali pa zlomljeno čeljust. Tako kot pa sem že takoj rekel, te vaše "strokovnjake" kolege pa v rit sunit, drugič pa raje kaj € zraven dat, kupit novega clia in se vozit boljše kot pa v starem zgonjenem bmw-ju, kateri več stoji kot pa je na cesti. Iskreno.

Lp

Pozdravljeni

Hahahahahahahahahahahaha tega bi pa rad videl, da razmišlja o tem kako bi napravil plavo oko, ko ga pridejo iskati, da bo zraven, ko sodni cenilec pregleduje vozilo...............................še vsi do sedaj so razmišljali kako se dogovoriti za vrnitev kupnine...............še najmanj jim je na misel prihajalo kakšno nasilje.

Lep pozdrav

PS
Ja, s prvim delom vašega posta se pa popolnoma strinjam.
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jun 17, 2012 10:35 pm

peroRS je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:A ni to govora o neki nemški kvaliteti, ko božaš zice armaturne plošče in na sploh vse nemško. :mrgreen:

Saj zato pa ima uporabnik @bunny toliko dela s preoblačenjem strganih BMW usnjenih (čeprav sploh niso usnjeni) volanov :mrgreen: :huh:

To so pa kopje, ker v IUV se je delelo vse samo z prave prašičje kože in nič drugega =P
Po domače v BMW-lih so sedeli in se še sedi na "prašičih" =P ;)
Pa brez zamire
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Po jun 18, 2012 6:25 am

Saj kolikor gledam zadnje čase sedijo na teh sedežih povečini tudi sorodniki teh živali :D

if you know what i mean :lol:

Modelar
Novinec

Napisal/-a Modelar Po jun 18, 2012 9:01 am

ninjeti je napisal/-a:Saj kolikor gledam zadnje čase sedijo na teh sedežih povečini tudi sorodniki teh živali :D

if you know what i mean :lol:

dobra, DO-BRA. :lol:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po jun 18, 2012 3:28 pm

lancia hf je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:
To so pa kopje, ker v IUV se je delelo vse samo z prave prašičje kože in nič drugega =P

a ni goveja napa za sedežne gar. in posledično tudi avto sedeže :?:

matia
Novinec

Napisal/-a matia Po jun 18, 2012 4:48 pm

no zj se pa umirte počas s tem žaljenjem voznikov BMWjev... s takimi komentarji niste nič boljši kot tisti iz BMW foruma iz katerih se delate norce!
@radler: če si že tolko stvari zamenjal se pa res ne splača prodajat. pelji ga h Jurčak Venotu v Škofjo vas pri Celju pa ti bo pomoje znal povedati ali se avto še da ''rešit''.
Lp

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek To jun 19, 2012 12:49 am

Patrik_A3 je napisal/-a:drugo kot drugo, pa sem mnenja, da se je v vozilo vložilo že dosti denarja in bi bilo sedaj noro prodajat. Najde se naj pravi mehanik (ne ti vaši kolegi) in se naj avto zrihta. Ker vložek v avto je bil previsok da je še smoterna menjava. Zakaj? Ker se bo kupo spet rabljen avto na katerem bo bilo 100% spet kaj za zamenjat, če ne druga bremze itd.

Moje mnenje: avto obdržat, najti zanesljivega serviserja, porihtat pa vozit.

Kar se tiče nekih vrnitev avta in vrnitev kupnine pa bom tako rekel. VIDENO --> KUPLJENO! Razen če je bil prodajalec avtohiša. Privat nekomu hodit nazaj, da je prodal šrot nima smisla, razen če še kdo hoče met plavo oko ali pa zlomljeno čeljust. Tako kot pa sem že takoj rekel, te vaše "strokovnjake" kolege pa v rit sunit, drugič pa raje kaj € zraven dat, kupit novega clia in se vozit boljše kot pa v starem zgonjenem bmw-ju, kateri več stoji kot pa je na cesti. Iskreno.

Lp

se popolnoma strinjam!

sem bil na istem, zamenjal na avtu ves možen potrošni materjal (ja, če avto stoji je tako) ampak sedaj mi lawfa, čeprav imam grenak priokus in

sem ga bil tudi sit, ga zdaj ne bi prodal, saj vem kaj je menjano in tisto ne bo fuč, kar gre pri drugem rabljenem spet lahko (alternator, štarter, jermen itd )
Alergičen na rjo

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To jun 19, 2012 8:19 am

zuzek je napisal/-a:se popolnoma strinjam!

sem bil na istem, zamenjal na avtu ves možen potrošni materjal (ja, če avto stoji je tako) ampak sedaj mi lawfa, čeprav imam grenak priokus in

sem ga bil tudi sit, ga zdaj ne bi prodal, saj vem kaj je menjano in tisto ne bo fuč, kar gre pri drugem rabljenem spet lahko (alternator, štarter, jermen itd )

Jaz sem pa ne strinjam. Ker eno je, če "obnavljaš" take manjše stvari kot si sam opisal (potrošni material na motorju, podvozje...), drugo je pa če je cel avto zjeban:
pri 160kkm mi je shodil menjalnik, nato mi je polomilo sesalno loputo in s tem razbilo cilinder, šipedah je začel puščati, menjal sem psrednji roki, pokvarjeno centralno zaklepanje, crknila vodna pumpa in termostat, abs senzor, na armaturki sem imel novo leto, brisalci so se sami prižigali, senzor za količno olja je šel, menjal sem sklopko, že od začetka je čudno prijemala, alteranator 2x, na obeh vratih motorčka za šipe, novi diski, , levo spredaj ležaj in še polno malenkosti.
od januarja me je avto koštal 4700e, torej več koliko sem zanj odštel in še vedno ni vredu, sumim da ima prevrtene kilometre, ko je ogret na 70-90 stopinj ima veliko pomanjakanje moči, nato ko se greje gre nekako normlano, pri pospeševanju trese volan in kadi modro, po pravici povedano ne upam jit z njim na morje.
sedaj me pa zanima kaj bi vi storili na mojem mestu,

a naj avto prodam a še vložim vanj par jurčkov

Torej do zdaj te je avto stal verjetno več kot 9000€ (10+ let star) in še vedno ni dober in verjetno tudi ne bo nikoli več.
Dobro razmisli!
Jaz vem, da ne bi več vlagal vanj. Nažalost je tako, da vsaka šola stane :cry:

Uporabniški avatar
ESX
Uporabnik

Napisal/-a ESX To jun 19, 2012 9:38 am

zapel do enga poštenga mehankarja in naj on oceni kaj je še za porihtat in se potem odločiš če se ti splača

tkole po forumu ugibat al še vlagat al ne je totalno bv ker noben sploh ne pozna avta

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis To jun 19, 2012 10:02 am

zna biti to kar huda jame brez dna a enkrat ko se uštima lahko zadeva deluje bp še zelo dolgo...

sam osebno nebi vlagal ( podobna izkušnja) in ja je to šola za naprej.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To jun 19, 2012 11:40 am

Pelji vozilo na ornk diagnostiko k Jurcak Veno-tu (Skofja vas).
Ta je mojster za bmw-je!
Slika

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo To jun 19, 2012 1:26 pm

Te okvare, ki si jih imel so nekaj čisto normalnega za bavarce :mrgreen: . Poznam kar nekaj bavarc fahrerjev in so nekje približno ista kasta kot vag fahrerji: Nikol nobenga problema, ampak njihova vozila dnevno visijo na servisih....
Una dva znalca, ki sta ti svetovala nakup tega avta, pa lepo v rit nasuvaj...In nekak predvidevam, da ker si iz Celja, si avto kupil v Celju...po možnosti od "domorodca".... :roll: (v vednost: CE in LJ = NO GO pri nakupu rabljenih premium vozil).
Kot že svetovano: Avto pelji k dobrem mehaniku, pa naj on dalje pove kaj in kako.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To jun 19, 2012 3:07 pm

Pri teh stvareh je hudič pridet do dna. Ko misliš, da si že vse zrihtal se pojavi spet ena stvar ki crkne.
Jaz osebno bi avto čim prej prodal predno bo še kaj odpovedalo
Lp

Modelar
Novinec

Napisal/-a Modelar To jun 19, 2012 6:29 pm

matia je napisal/-a:no zj se pa umirte počas s tem žaljenjem voznikov BMWjev...
Lp

butthurt bmwjaš? :lol:

Očitno je, da je med vozniki bmw-jev največ norcev med vsemi znamkami. Očitno ljudem naredi en preskok v glavi ko kupijo avto s propelerjem na havbi.

Uporabniški avatar
ESX
Uporabnik

Napisal/-a ESX To jun 19, 2012 6:58 pm

a je avto od Šargija ? :D

rogi2
Nov uporabnik

Kraj: Nm

Napisal/-a rogi2 To jun 19, 2012 7:32 pm

Berem poste in mi gre nekako na kisel smeh.Žal mi je za tipa,ki ima težave z avtom,sam ostalo.
Kolk enga dela z zasnehovanjem firme,...pa IUV,pa ubogi pujs,najbolj uporabna žival,še najbolj ime,žal
Ko kupiš star avto,je kot lepo dekle.Dlje ko ga-jo imaš,več ji nudiš in ,ja žal tud bolj debela in grda je.Čez par let pa pogruntaš še,da imeti in ne sexati košta veliko.
Kot avto,ki stoji v garaži z polnim keslom benza
Bodi vesel vsaj ob tem,da nisi edini.Če si avto porihtal se vozi,jaz ga nebi šparal.Če pa crkne,pa kanto benza in šibica.Bo vsaj zadoščenje.Pri babi tega ne moreš narest,žal
LP

stig
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a stig To jun 19, 2012 7:53 pm

Modelar je napisal/-a:
Lp

Očitno je, da je med vozniki bmw-jev največ norcev med vsemi znamkami. Očitno ljudem naredi en preskok v glavi ko kupijo avto s propelerjem na havbi.

sm tok tistu ni propeler ampak je uzetu iz starga grba kraljeve bavarske družine http://www.btinternet.com/~allan_raymond/Bavarian_Royal_Family.htm
in ne ne vozem bmw-ja

matia
Novinec

Napisal/-a matia To jun 19, 2012 8:07 pm

Modelar je napisal/-a:
Lp

vidim, da so ocene že zaključene.... :roll:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov