primozek68 je napisal/-a:In sedaj imaš šipo, ki je certificirana v Nemčiji (E1), prejšnja pa je bila v Belgiji (E6).
Tvoja šipa je prišla iz enakega tekočega traku kot tista originalna in je prestala enako mero razvoja in testiranj, kvaliteta je enaka, pač je brez znaka.
čare je napisal/-a:Ma ni tuki problem v šipi,problem je ker Carglass vsako stranko tako nategne zavarovalnici pa računa original šipo (menjava stekla na eni jadni marei 3 leta nazaj je prišla za zavarovalnico 394€,če bi jo šel menjat sam na svoje stroške bi pri Novomatu prišlo cca. 140€ na Carglassu ene 50€ več...)Ampak se mi resnično ni dal zayebavat z njimi,ker so mi obljubili da če ob 8-ih pripeljem bo do 14-ih ziher fertik,pridem ob 14-ih in že res da je v delavnici bil parkiran moj avto ampak ne zato ker so mu menjali šipo ampak ker so z mojim akumulatorjem in to pri vgasnjenem avtu vžigali Espacea 3.0 dci na kable in itak sem začel noret tam kaj se grejo in me debelo gledajo kaj norim.Ja debili ta marea je moja yebo vas gumeni qrac no in potem sem moral še 2,5 ure čakat da so gospoda zamenjali šipo katero sem moral 3 dni sploh čakat da so jo dobili pa čeprav so te trije dnevi trajali 6 dni in čeprav so na Avto triglavu že prvi dan imeli 3 šipe na zalogi in se mi je tista kokoš na šalterju zlagala da so preverili in da jih nimajo niti tam...u glavnem lopovi nategunski.In potem me en indijanc čez kak teden kliče iz zavarovalnice kako sem zadovoljen z Carglass uslugo in se mmu vse povedal pa se je samo čudil saj ukrepali najbrž niso.
nevermind je napisal/-a:
Kaj lahko nekdo razloži kaj pomenijo te številke:
DOT24 M203 AS1
43R - 000134
----0
E000259
Doche je napisal/-a:Ampak pri Carglassu ne priznavajo napak, zato me več tam ne vidijo![]()
Pa tisto sranje, ki so ga oglaševali po TV, za razpoko v obliki kovanca. Oče jih je lansko leto klical, da ima počeno. So prišli na teren, stisnili lepilo noter. Čez pol leta je bila šipa ponovno počena. Ker so ravno na veliko to oglaševali letos, jih je spet poklical, da ima počeno šipo. Ko je prišel mojster do avta in začel z delom, je povedal, da je ta šipa že bila popravljana enkrat. Nakar mu je oče dejal, ja seveda, saj si mi ti to delal. Gospod potem bomo pa to dali pod reklamacijo. Je na novo napocal gor tisto sranje in zdaj se čaka kdaj bo odpadlo.
arijan je napisal/-a:Popravilo razpoke pride nekaj čez 100€, pa še to ne garantirajo, da se razpoka ne bo širila naprej...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov