abbe je napisal/-a:preveri napajanaje na ventilatoruju
Mogoče veš kako bi lahko dol uzel armaturno ploščo, da bi seveda ostala v enem kosu

abbe je napisal/-a:preveri napajanaje na ventilatoruju
abbe je napisal/-a:a se ne da pridt do ventilatorja oz do konektorja na drugi način?
grega983 je napisal/-a:Stikalo na armaturki ali pa rele ?
D12J12 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Stikalo na armaturki ali pa rele ?
A mogoče veš kako se stikalo vn uzame? Hvala za odgovor
abbe je napisal/-a:upam da si mel kontakt pa ventilacijo pržgano ko si meru:)
lahko ap ventilator tut posebej probas na akumulatorju.
D12J12 je napisal/-a:No tako uspel sem priti do stikala, ga odpru spucu z WD-40 in pilco, probu z testerju in je piskalo kar pomeni da so stiki dobri in da stikalo deluje, sedaj pa samo še rele. Malo sem gledal a ga nisem našel, mogoče kdo ve kje naj bi se nahajal in kako do njega
No pa še to, sedaj ko sem spravil vn stikalo so pa žice prekratke da bi lahko stikalo nazaj priklopil, obstaja kakšna druga reštitev kot da te žice podalšam?
lisko je napisal/-a:D12J12 je napisal/-a:No tako uspel sem priti do stikala, ga odpru spucu z WD-40 in pilco, probu z testerju in je piskalo kar pomeni da so stiki dobri in da stikalo deluje, sedaj pa samo še rele. Malo sem gledal a ga nisem našel, mogoče kdo ve kje naj bi se nahajal in kako do njega
No pa še to, sedaj ko sem spravil vn stikalo so pa žice prekratke da bi lahko stikalo nazaj priklopil, obstaja kakšna druga reštitev kot da te žice podalšam?
Nima ga
Če pogledaš varovalke imaš tam samo rele za 4 smernike in navadne smernike. Nobenga druzga releja petka ne premore.
D12J12 je napisal/-a:...sem pa tudi probal na akumulatorju in se je zavrtel.
esem je napisal/-a:D12J12 je napisal/-a:...sem pa tudi probal na akumulatorju in se je zavrtel.
Po forumu brska: Blinder in 11 gostov