Patrik_A3 je napisal/-a:V LJ dvomim da bom šel na optiko, raje naj kdo pove za MB, kje je kaki majster
Patrik_A3 je napisal/-a:Bil na citroenu. Majster se šel peljat z avtom, pravi da to na volanu nič niNa ac, ni treslo oz. čist normalno - kot zgleda sem delno rešo z centriranjem. Moram pa kupit nove felne, ker zadnje pa katastrofalno trese če so na pogonskih kolesih.
Za optiko sem se jutri naročil na AC Šerbinek. So mi reklid a imajo mazdo 6, kateri so že tudi 3x optiko nastavli pa še zmeraj vleče avto v desno in bodo probali druga kolesa z drugimi gumami gor. Lahko da imam jaz tudi v gumah problem, čeprav tudi ko sem zamenjal zadnja kolesa naprej je blo enako.
Bom jutri povedal kaj več, pa v soboto ko zamenjam zimske za letne felne z novimi gumami, če še kaj trese itd itd.
V kolikor jutri na Šerbineku ne zrihtajo, moram it ponovno na citroena, te bodo pa še bolj temeljito zadevo pogledali. Mi je pa čudno, ekr tole tresenje je imel prejšnji lastnik pred 100 000km ko je bil še avto v garanciji pa mu očitno niso rešli, tak da vpr kaj je to....upam da bom rešo z drugimi felnami, te čez poletje nabavim čisto nove železne za zimo
north789 je napisal/-a:Stemi optikami sem tud jaz naredil diplomo ko sem se z prednjim desnim kolesom zaletel v robnik mi je potistem volan zamaknilo v desno ko je bil volan naravnost je avto šel levo grem na optiko majstru rečem da je volan v desno pogleda pravi optika štima tako kot treba sem rekle nemogoče če je volan v desno dobro rekel da mi bo neko kompenzacijo naredil in mi naredi se odpeljem volan postavljen v levo grem še enkrt nazaj mi ga nekako postavi na ravno ampak še zmer ni tak kot treba še zmeraj je malenkost v levo... gre se pa za renault clio 2 na podvozju ni nikjer zvito vse na svojem mestu..
Patrik_A3 je napisal/-a:NAUK ZGODBE: RAJE NOV CLIO ZA 9K€ IZ SALONA KOT RABLJEN KRŠ!
Patrik_A3 je napisal/-a:nebi reko
King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:nebi reko
Nebi??? Zakaj pa potem storia ni parkirana pod nadstreškom?![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov