Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Re: Cenik popravil

Napisal/-a TrijoAdijo Če feb 14, 2013 4:16 pm

Če sam šraufaš,si narediš skoraj zastonj,če imaš dober popust in jake ViP.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če feb 14, 2013 5:34 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Če sam šraufaš,si narediš skoraj zastonj,če imaš dober popust in jake ViP.

Če sam šraufaš plačuješ vlečno službo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če feb 14, 2013 6:05 pm

maniaxxx je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Če sam šraufaš,si narediš skoraj zastonj,če imaš dober popust in jake ViP.

Če sam šraufaš plačuješ vlečno službo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aja? Tudi to gre,al kako? :D
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če feb 14, 2013 6:18 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:

aja? Tudi to gre,al kako? :D

Jah sej veš, kdor zna zna, kdor pa ne.... oops
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če feb 14, 2013 6:19 pm

Kdor zna,zna, kdor pa ne, ga pa šlepajo :lol:

novanaforumu
Nov uporabnik

Napisal/-a novanaforumu Če feb 14, 2013 6:43 pm

čare je napisal/-a:olje+ vsi filtri+ delo max. 100€
olje gre not 5W40
diski in ploščice pa crknejo odvisno od vožnje.lahko pri 20000 lahko pri 100000
menjava diskov + ploščic (kvalitetna roba) cca 100€

Sem šla prav pogledat kartonček, kjer se označi kaj je bilo menjano. Označen je oljni filter in motor (a je to kabinski filter?).
Ostalih dveh očitno sploh ni menjal, vsaj označeno ni nič (čistilec goriva in zračni filter). Računal mi je z delom vred 80€.
Nekak logično pa je, da se pri menjavi olja menja vse 4 filtre.

Nikoli nisem vidla računa za nič zato pa sprašujem kakšne so tarife.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če feb 14, 2013 7:07 pm

novanaforumu je napisal/-a:
olje gre not 5W40

Sem šla prav pogledat kartonček, kjer se označi kaj je bilo menjano. Označen je oljni filter in motor (a je to kabinski filter?).
Ostalih dveh očitno sploh ni menjal, vsaj označeno ni nič (čistilec goriva in zračni filter). Računal mi je z delom vred 80€.

Se pravi,menjal je filter olja in olje. To je vse. Ostalih treh filtrov očitno ni menjal. Zraven je prištel delo in to je koštalo 80€? OOOOODDEEEERUUUUHHH!!! Ene 40€ je vzel za delo! No, temu pa ne more it slabo...

novanaforumu
Nov uporabnik

Napisal/-a novanaforumu Če feb 14, 2013 7:17 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
novanaforumu je napisal/-a:
olje gre not 5W40

Se pravi,menjal je filter olja in olje. To je vse. Ostalih treh filtrov očitno ni menjal. Zraven je prištel delo in to je koštalo 80€? OOOOODDEEEERUUUUHHH!!! Ene 40€ je vzel za delo! No, temu pa ne more it slabo...

Kao 20€ računa za delo, vem pa da služjo tudi na olju. In je zelo narobe, če mi ostalih 3 filtrov ni menjal??
No zdej vsaj vem, da najbrž ne bom šla nikol več k njemu.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če feb 14, 2013 7:24 pm

Morda veš,katero olje je noter vlil ter koliko? Ma klinac,nema veze.Olje + filter res ni moglo več kot 40€ koštat.
Za moje pojme je narobe ja. To se zamenja vse, pa mir.

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Če feb 14, 2013 7:35 pm

80 evrov je bilo olje+oljni filter+zračni filter. Ja ni poceni ni pa tudi ne ODERUH, tak da nehajte bluzit. 20 evrov delo+material ( koliko pa da mehanik rabata pa je čisto njegova stvar).
Lp by Mare

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Če feb 14, 2013 7:37 pm

Osebno prakticiram vsak servis olje+oljni filter, vsak drugi servis pa olje+vsi filtri (oljni zračni kabinski naftni). Tako delamo jaz in večinoma vsi mehaniki ki jih poznam. Tako da nevem kako je bilo na vašem avtu mogoče je bilo na vrsti samo olje in filter.
Lp by Mare

novanaforumu
Nov uporabnik

Napisal/-a novanaforumu Če feb 14, 2013 7:39 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Morda veš,katero olje je noter vlil ter koliko? Ma klinac,nema veze.Olje + filter res ni moglo več kot 40€ koštat.
Za moje pojme je narobe ja. To se zamenja vse, pa mir.

Piše 10/40, koliko ga vlil pa nimam pojma. Še najboljš zraven dežurat, ampak vem, da tega ne marajo... hehe, le zakaj

novanaforumu
Nov uporabnik

Napisal/-a novanaforumu Če feb 14, 2013 7:45 pm

marko01 je napisal/-a:80 evrov je bilo olje+oljni filter+zračni filter. Ja ni poceni ni pa tudi ne ODERUH, tak da nehajte bluzit. 20 evrov delo+material ( koliko pa da mehanik rabata pa je čisto njegova stvar).

marko01 je napisal/-a:Osebno prakticiram vsak servis olje+oljni filter, vsak drugi servis pa olje+vsi filtri (oljni zračni kabinski naftni). Tako delamo jaz in večinoma vsi mehaniki ki jih poznam. Tako da nevem kako je bilo na vašem avtu mogoče je bilo na vrsti samo olje in filter.

Po označenem je menjal samo olje in oljni filter. In za to je 80€ res dost. Res pa je, da ne vem, če je bilo to na vrsti. Nisem pa vedla, da se na vsak drugi servis menja olje + vsi filtri. Vsak ma svoj pristop in dela drugače, očitno.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če feb 14, 2013 7:48 pm

Oderuh?? Čudno sem izdi da tako pravite pa ne zato ker sem sam tud "popoldanc" ampak zato,ker je prvi redni servis na leto dni stari corsi z 3000 (ja samo tri) kilometri prišel 190€ Olje+oljni filter pa tiste njihove kontrolne točke bla,bla,bla.Kdo je zdaj oderuh??Aja sej res dali so štampiljko in račun sej res.Drugače pa jaz vsem vsak servis menjam vse,razen če se stranka odloči drugače,takrat pa tud samo eno ploščico zamenjam če hoče ampak naj mi ne hodi nazaj... (sicer takih pacientov nimam ampak vseeno)

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Če feb 14, 2013 7:51 pm

Čare na 15.000 recimo interval menjaš vsakič vse filtre?
Lp by Mare

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če feb 14, 2013 8:02 pm

Če stranko olupiš 40€ za delo za manj kot eno uro...pol ja...oderuh. Pol pa dej takemu recimo kuplungo menjat....

novanaforumu
Nov uporabnik

Napisal/-a novanaforumu Če feb 14, 2013 8:05 pm

čare je napisal/-a:Oderuh?? Čudno sem izdi da tako pravite pa ne zato ker sem sam tud "popoldanc" ampak zato,ker je prvi redni servis na leto dni stari corsi z 3000 (ja samo tri) kilometri prišel 190€ Olje+oljni filter pa tiste njihove kontrolne točke bla,bla,bla.Kdo je zdaj oderuh??Aja sej res dali so štampiljko in račun sej res.Drugače pa jaz vsem vsak servis menjam vse,razen če se stranka odloči drugače,takrat pa tud samo eno ploščico zamenjam če hoče ampak naj mi ne hodi nazaj... (sicer takih pacientov nimam ampak vseeno)

Jah, z računom, kjer je vštet še DDV je normalno račun tolk večji. Plus tega je treba računat, da pooblaščeni servisi imajo urno postavko 55 - 60 €. Mene je skoraj na rit vrglo, ko sm vidla kakšno imajo urno postavko pri Renaultu.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če feb 14, 2013 8:09 pm

Ja in kaj on za 60€ naredi drugače kot jaz??

@marko
Pri sebi na vsakih 10000 km ja ostalim pa kolikor imajo interval pač.Se noben ne pritožuje.

novanaforumu
Nov uporabnik

Napisal/-a novanaforumu Če feb 14, 2013 8:12 pm

čare je napisal/-a:Ja in kaj on za 60€ naredi drugače kot jaz??

@marko
Pri sebi na vsakih 10000 km ja ostalim pa kolikor imajo interval pač.Se noben ne pritožuje.

Jao...pa kdo pravi, da naredi drugače. Ravno to hočem povedat...zakaj bi dajal več, če se da enkao dobit dosti ceneje, res da brez računa.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če feb 14, 2013 8:18 pm

Pravim zato,ker si napisala da je zraven še DDV...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov