TrijoAdijo je napisal/-a:Če sam šraufaš,si narediš skoraj zastonj,če imaš dober popust in jake ViP.
maniaxxx je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Če sam šraufaš,si narediš skoraj zastonj,če imaš dober popust in jake ViP.
Če sam šraufaš plačuješ vlečno službo![]()
![]()
![]()
![]()
TrijoAdijo je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Če sam šraufaš,si narediš skoraj zastonj,če imaš dober popust in jake ViP.
Če sam šraufaš plačuješ vlečno službo![]()
![]()
![]()
![]()
aja? Tudi to gre,al kako?
čare je napisal/-a:olje+ vsi filtri+ delo max. 100€
olje gre not 5W40
diski in ploščice pa crknejo odvisno od vožnje.lahko pri 20000 lahko pri 100000
menjava diskov + ploščic (kvalitetna roba) cca 100€
novanaforumu je napisal/-a:čare je napisal/-a:olje+ vsi filtri+ delo max. 100€
olje gre not 5W40
Sem šla prav pogledat kartonček, kjer se označi kaj je bilo menjano. Označen je oljni filter in motor (a je to kabinski filter?).
Ostalih dveh očitno sploh ni menjal, vsaj označeno ni nič (čistilec goriva in zračni filter). Računal mi je z delom vred 80€.
Nekak logično pa je, da se pri menjavi olja menja vse 4 filtre.
Nikoli nisem vidla računa za nič zato pa sprašujem kakšne so tarife.
TrijoAdijo je napisal/-a:novanaforumu je napisal/-a:čare je napisal/-a:olje+ vsi filtri+ delo max. 100€
olje gre not 5W40
Sem šla prav pogledat kartonček, kjer se označi kaj je bilo menjano. Označen je oljni filter in motor (a je to kabinski filter?).
Ostalih dveh očitno sploh ni menjal, vsaj označeno ni nič (čistilec goriva in zračni filter). Računal mi je z delom vred 80€.
Nekak logično pa je, da se pri menjavi olja menja vse 4 filtre.
Nikoli nisem vidla računa za nič zato pa sprašujem kakšne so tarife.
Se pravi,menjal je filter olja in olje. To je vse. Ostalih treh filtrov očitno ni menjal. Zraven je prištel delo in to je koštalo 80€? OOOOODDEEEERUUUUHHH!!! Ene 40€ je vzel za delo! No, temu pa ne more it slabo...
TrijoAdijo je napisal/-a:Morda veš,katero olje je noter vlil ter koliko? Ma klinac,nema veze.Olje + filter res ni moglo več kot 40€ koštat.
Za moje pojme je narobe ja. To se zamenja vse, pa mir.
marko01 je napisal/-a:80 evrov je bilo olje+oljni filter+zračni filter. Ja ni poceni ni pa tudi ne ODERUH, tak da nehajte bluzit. 20 evrov delo+material ( koliko pa da mehanik rabata pa je čisto njegova stvar).
marko01 je napisal/-a:Osebno prakticiram vsak servis olje+oljni filter, vsak drugi servis pa olje+vsi filtri (oljni zračni kabinski naftni). Tako delamo jaz in večinoma vsi mehaniki ki jih poznam. Tako da nevem kako je bilo na vašem avtu mogoče je bilo na vrsti samo olje in filter.
čare je napisal/-a:Oderuh?? Čudno sem izdi da tako pravite pa ne zato ker sem sam tud "popoldanc" ampak zato,ker je prvi redni servis na leto dni stari corsi z 3000 (ja samo tri) kilometri prišel 190€ Olje+oljni filter pa tiste njihove kontrolne točke bla,bla,bla.Kdo je zdaj oderuh??Aja sej res dali so štampiljko in račun sej res.Drugače pa jaz vsem vsak servis menjam vse,razen če se stranka odloči drugače,takrat pa tud samo eno ploščico zamenjam če hoče ampak naj mi ne hodi nazaj... (sicer takih pacientov nimam ampak vseeno)
čare je napisal/-a:Ja in kaj on za 60€ naredi drugače kot jaz??
@marko
Pri sebi na vsakih 10000 km ja ostalim pa kolikor imajo interval pač.Se noben ne pritožuje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov