Vikking je napisal/-a:
So pa zanimivi tisti ki govorijo o tem kako če imaš denar za močen motor imej še za bencin. Zakaj? Ne potem v drugih temah jamrat kako drag je bencin, če je opcija za cenejše gorivo na dlani. Veš s preprostim pritiskom na gumb se lahko naprej vozi na bencin. Ko želi šparat se vozi na plin in ko želi uporabit vse konje, z pristikom na gumb se v sekundi vozi na bencin.
Vikking je napisal/-a:TrijoAdijo:: ...zakaj pa ne. .....
Vikking je napisal/-a:Na podlagi tvojih izkušenj z avtoplinom. Vedno bodo težave z vozili, predelanimi na plin ali ne. Kvalitetna vgradnja in kvalitetna naprava, pa ne bi smela vplivati na poslabšanje delovanja oz. povečala možnost okvar na vozilu.
Sumasumarum: prihranek je takšen, da se absolutno splača.
TrijoAdijo je napisal/-a:
1.Jaz sem samo povzel zapise po forumih in po besedah ljudi,ki imajo plin vgrajen
2. Vse kar se splača pri plinu je to, da je gorivo cenejše.Ko skup potegneš vse probleme, prideš do spoznanja, da to ni to.
Vikking je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:
1.Jaz sem samo povzel zapise po forumih in po besedah ljudi,ki imajo plin vgrajen
2. Vse kar se splača pri plinu je to, da je gorivo cenejše.Ko skup potegneš vse probleme, prideš do spoznanja, da to ni to.
1. Če jaz povzamem koliko težav imajo uporabniki na tem forumu z vozili na dizli,ne glede na znamko. Kaj si naj mislim?
2. Halo? halo? koliko časa pa rabiš da si gor prideš. Itak ker je cenejši, bravo. Če ne bi prišparal nič, le zakaj bi ga vgradil? Prišparam pa toliko, da sem zelo zadovoljen.
fan: ne drži: http://www.opel.si/izkusnja-opel/opel-n ... l-lpg.html (da ojačao sedeže ventilov, ampak opel je znan po tem da nujno rabi mazanje, če vgradnja ni tovarniška) kar pa ne bi smelo vplivati na dolgoročnost. A če hočeš zelo šparati tudi pri plinski napravi, potem je potencialno tudi večja možnost okvare.
TrijoAdijo je napisal/-a:1. A jaz povzamem, koliko težav imamo uporabniki foruma, ki vozimo redno servisirane dizle z realnimi kilometri?
TrijoAdijo je napisal/-a:Kaj pa stroški homologacije naprave?
J.McLane je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:1. A jaz povzamem, koliko težav imamo uporabniki foruma, ki vozimo redno servisirane dizle z realnimi kilometri?
A nimaš ti enga dizla z blindiranim EGR in odstranjenim katalizatorjem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov