Tinerine je napisal/-a:Ko sm dal menjat dihtngo nisem imel nikakršnih želja...reku sam samo da naj pač zrihta tako da bo delal...pač stane kolikor stane...
Tinerine je napisal/-a:aha, se opravičujem, pozabil napisati...Ja svetoval mi je takrat ko je menjal dihtngo na glavi da je treba zamenjati tudi teflone, vendar takrat nisem imel denarja (še študent) zato se nisem odločil, moja napaka...
Pozdravljeni
No, to je pa že druga pesem, torej je govora o tem, kar sem pisal par postov nazaj.
Ja, ni kaj, po toči zvoniti je prepozno ............ sedaj pa bolje premislite, kako se bo vozilo urejalo. Tudi če je na začetku dražje, se izkaže, da je dolgoročno to še zmeraj ceneje, kot pa kakšno flikanje. Sama menjava teflonov, zahteva snemanje motorne glave, menjava tesnila glave....................... še kakšen jermen in napenjalec ............... olje, čistilci, antifriz ............... v koliko bo kvalitetno urejeno, se bo v naslednjih letih delalo samo še redne letne servise ......................... v nasprotnem primeru ............. a vam je težava že znana.
In ja, strošek teflonov je cca 6 evrov ( komplet )
Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.