hippo je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Ok, support ima vsaka resna štacuna, kar pa se tiče svetovanja, je pa itak vsem jasno, kaj bo trgovec svetoval :P
A maš ti kakšne težave, da si vedno tako nastrojen?! Pa še čisto brezveze. A sem se ti kaj zameril?!
No, pa povej, kaj bo trgovec svetoval?!
Težave? Nastrojen?

Od kod ti to? Zamera? Zakaj le? Saj le debatiramo kaj in kako.
Sej vsi vemo, kaj bo trgovec svetoval: Ali najdražjo možno varianto od najdražjih, ali pa najcenejšo od najcenejših, najraje kitajsko ipd. sranje, za katero ni "nikoli imel" nobenih reklamacij in to sranje vgrajujejo vsi mehaniki, ki jemljejo robo od njega
To,kar se splača kupit je več ali manj vsakemu, ki je 2x držal gedoro v rokah, itak jasno.
joztom je napisal/-a: Veliki rabati v trgovinah so last mehanikov, ne pa obveznost do strank.
Aja? Resno? Zanimivo. Nisem vedel. Le kako je potem možno, da sem dobil v štacuni luk dmf komplet za 1.8 tdci 90€ ceneje od cene, ki jo ima olef na spletni strani, pa sem bil nazadnje v tisti štacuni ene 9 let nazaj? Pa pri obisku v štacuni nisem trgovcu roke na hrbtu zvijal za nižjo ceno...Pa glih tak nisem mehanik,ampak sem stranka

Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.