sašo5 je napisal/-a:berlonso je napisal/-a:zakaj je bolan? a vas boli gledat na slike? ko odšteješ xy eurou za nov avto in potem vidiš kolko problemov je z njim , je normalno da delaš slabo reklamo. prav je da opozarja, ker so mnogi mislili, da blok lahko poči samo pri 2.2dci-jih. me zanima če bo tudi to po televiziji v kaki oddaji (kot prej omenjeni dci), kar precej dvomim, saj si marsikateri lastnik noče priznati da je to huda napaka, saj je vendarle VW.
nisem noben vag sovražnik, nimam razloga da bi bil ker z njimi nimam slabih izkušenj, ker si jih (še) nisem lastil. vendar da možu, ki trditve podkrepi s slikami govorite da je bolan, me pa res izzove da sem se oglasil v tej temi, čeprav nimam izkušenj s tem motorjem.
ma lej, to je en avto in prav tečen je že s tem in raznimi "vag-fani" in moti me ker posplošuje, kar dejansko ni res, 5x sem mu že dal primere, tudi tukaj na forumu so, da avti špilajo_pač ni imel sreče - v vsakem primeru, če bi le malo zatežil, verjamem da bi dobil nov motor, ker vsaj pri tej firmi djanko nikoli ne komplicirajo, še za avto izven garancije je dokaj enostavno uveljavljat kulanco, je pa od servis do servisa različno...
Od dveh TSI-jev v družini sta oba zajebavala, pri enem se je celo motor menjal, in to se tebi zdi normalno? Res je, da to ni povzročilo nobenih stroškov ampak vseeno se mi zdi brezveze imeti nov avto in vsak teden viseti na servisu, načeloma kupim nov avto ravno zaradi tega, da ne visim na servisih non-stop. To je point zgodbe, ni vse v stroških popravil, slabše je, če se na servisu delajo kretene, da ne vejo kaj je narobe pa hodiš vsak teden znova na servis in težiš, tudi moj čas nekaj stane in res nimam volje se kregat po servisih. Raje kupim avto, ki pozna samo redne servise, ne glede na znamko, tudi če je korejec, ki jih vsi tako črtite.
Mogoče sem čuden, ampak če ne morem zaupat avtu, da bom prispel na cilj, potem je to zame šrot.