Video oz. zvočni posnetek je bolj za popestritev teme.
Praviš, da se v nekaterih primerih ne da nič narediti. Problem je v tem, da velikokrat niti nočejo/nočete kaj narediti, da bi odpravili določene napake; seveda zaradi navodil koncerna.
Vem pa, da so takšne in drugačne težave pri vseh znamkah - seveda tudi pri nemških. In velikokrat stranke končajo, ko jim razložijo, da je to normalno.
In ko praviš, da se ne da nič narediti; naj dajo neko odškodnino ali vsaj razliko ob zamenjavi za drug avto - če že vejo, da napake so in se ne dajo popraviti.
Enim pa vseeno uspe. Npr. uporabnik "Dusan@18" je uspel in so mu zamenjali pol mašine in pravi, da mu zdaj avto v redu dela. Poslal mi je tudi vso dokumentacijo o opravljenem delu, sva mislila do bojo tudi meni opravili napake na enak način. Mene pa so lepo odslovili, češ da sem že dobil uraden odgovor s strani Renaulta.
V glavnem; jaz sem obupal nad sistemom/garancijo Renaulta. Tudi po forumu več ne mislim jamrat, a ko berem kaj vse pišete me pač "prime", da še sam dodam kakšno pikro na račun Renaulta - pa mislim, da opravičeno (pa čeprav se žena vozi z njim

).