A ljudje smo različni in morda bi bil pa za nekoga, ki je res totalno nezahteven, ta motor dovolj. Za marsikoga tu gor pa itak kar je izpod 200 konjev, je premalo...

Zato torej še enkrat ponavljam, obvezno pojdi na testno vožnjo!

Medicius je napisal/-a:Pozdravljeni.
Imam KIA Ceed SW 1,4 bencinarja in so mi en teden po nakupu vgradili parkirne senzorje SPAL automotive na zadnjo stran. Mesec in pol so delovali brez težav in sem jih bil prav vesel. Človek se na njih takoj navadi.Problem pa je nastopil te dni. Namreč se že pri preklopu v vzvratno prestavo začne oglašati (piska), kar naključno kljub temu, da ni ovire. Nekako imam občutek, da pravilno delovanje prekinja dolg pisk potem spet normalno, potem spet dolg pisk, včasih brez, potem spet nonstop dolg pisk... skratka ne deluje pravilno in mu nikakor ni za zaupati. A mogoče ve kdo kaj bi bilo narobe ali moram peljati na servis?
Glede servisa v Murski Soboti pa tako. Avto še ni imel prvega servisa, pa sem že skeptičen. Prodajalec v salonu mi je rekel, da serviserjev nimajo, ker so vsi na dopustu. O.k., saj to je še razumljivo. Potem je pa še dodal, da kaj sploh lahko čakaš od tako poceni senzorjev, da je to "tako - tako". Sem ga čudno pogledal in mu odvrnil, da to ni res, ker če ima garancijo se od izdelka pričakuje, da vsaj v tem obdobju deluje brez napak ali se v nasprotnem popravi ali zamenja. Čuden je ta tip.
A mi lahko še svetujete kam peljati avto na servis v Sloveniji? Kje so večji servisi in komu gre zaupati?
stilvel je napisal/-a:Prosim za nasvet. Želim kupiti KIA ceed_sw. Prodajalec ga ima na razpolago z 1,4 motorjem. Zatrjuje mi da je to dovolj zmogljiv motor za to različico.
Kaj menite vi ? Ali je to dovolj glede na to da je to "karavn" in da je težji, ali je bolje vstrajati na 1,6 motorju. Seveda ga bo treba čakati. Hvala
BY_JOVICH je napisal/-a:Ni glih napaka je pa moteče, ko vključim klimo da na ekrančku ne prikaže npr. A/C in potem če je sonce se sploh nevidi tista lučka, ko je prižgano. V glavnem zelo moteče.
HaMzO je napisal/-a:BY_JOVICH je napisal/-a:Ni glih napaka je pa moteče, ko vključim klimo da na ekrančku ne prikaže npr. A/C in potem če je sonce se sploh nevidi tista lučka, ko je prižgano. V glavnem zelo moteče.
haha to je pa res,
dons kolega kupu kio pro ceed 1.6, pa smo takoj ugotovil napake, ni delal da se šipa auto spusti dol, sprednja hauga je bela spredaj VELIK rob pri lučeh - zgledal je tko kot da je bil zbit oz 'šalabajzersko sestavljen...uglavnem obup :S
pol klima dela tko tko, nevem a je sploh kaka razlika ko jo vključimo ali izključimo...smešen no.. pol tut ko avto pržgeš radio bere cd par sekund kot ta bi mixal a cd original čist nov
jz sm bi razočaran nad temi malenkosti, drugače mi je še kr lep
BY_JOVICH je napisal/-a: Slišal sem da se lahko v kombinaciji s ključem da to izklapljat in podobne zadeve npr. auto lock avta da se da tudi na off naštimat?
Polo78 je napisal/-a:Se mi zdi, da smo tu lastniki Ceed-ov še najbolj iskreni, morda zato, ker smo pričakovali manj, dobili pa precej več.
Tattoo- je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Se mi zdi, da smo tu lastniki Ceed-ov še najbolj iskreni, morda zato, ker smo pričakovali manj, dobili pa precej več.
Ste pa zato lastniki Ceed-ov očitno daleč najbolj obremenjeni z image-om znamke KIA, saj izkoristite čisto vsako priložnost, da svoje Ceede lahko primerjate z dražjimi oziroma po vaše "preplačanimi" vozili...
tomzzi je napisal/-a:off:
@Polo78, @Ceed, @Tattoo-
A lahko obdržite take komentarje za sebe? Dvomim, da kaj koristijo tej temi in še otročje izpadejo. Resno nima smisla.
Mislim na testni sem imel tako I30 kot Ceed-a in par drugih v tem razredu. In se še vedno opazi, da kakovost nekaterih materialov kot tudi končna obdelava je primerna ceni. Pa brez zamere. To so moje lastne izkušnje in ne izkušnje prijateljev, časopisov...