King1 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:
Downsizing
And we have a winner.![]()
![]()
lp

dekavon je napisal/-a:Ker sem lastnik 1.2 TSi bom še sam delil svoje izkušnje s tem motorjem. Avto si lastim slabo leto. Prevoženih cca 10kkm in brez enega manjšega problema. Motor lepo vleče, poraba je nizka (dobrih 6 litrov/100km mešane vožnje). Skratka same pohvale kar se tiče motorja in upam, da bo tudi v bodoče tako. Sem izredno zadovoljen, pa nisem noben VAG fan ali kaj podobnega. Kar bodo pokazala leta in prevoženi kilometri, bomo še videli. V upanju, da bo moj mlinček še naprej tako perfektno predu, vas prav lepo pozdravljam
FLINK je napisal/-a:Si verjetno 'črna ovca' med uporabniki tega foruma, ki si lastijo 1.2 TSi![]()
Za tebe je nizka poraba 6L/100km...Tu na forumu imaš pomoje rekordno visoko
![]()
![]()
![]()
Jamaican_Lion je napisal/-a:Ok folk, 11.000 in 45.000 km so "praktično nove" mašine, tako da bi me čudilo če bi blo kaj narobe. Ko se enkrat obrne pet mestna številka se šele začne kazat kolk je mašina vredu.
maniaxxx je napisal/-a:
Tsi-ji imajo težave tudi že pri tako majhnih kiletrih, tukaj je ravno problem, pri 150+ kkm že po malem pričakuješ, da bo kaj crknilo, pri praktično novem avtu pa ne ravno.
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:
Tsi-ji imajo težave tudi že pri tako majhnih kiletrih, tukaj je ravno problem, pri 150+ kkm že po malem pričakuješ, da bo kaj crknilo, pri praktično novem avtu pa ne ravno.
Tu se strinjam in res je da pri tej kilometrini nebi smelo biti nič kaj šele, da kaj crkne. Je pa očitno res, da eni nimajo nobenih problemov eni pa ogromno. Poznam eno škodo, ki dela odlično in so lastniki pri 40.000 km-jih super zadovoljni. Poznam pa tudi dva človeka, ki avto vozita službena golfa in eden ima 55k eden pa 87k kilometrov in do sedaj so bili samo servisi in nič drugega. Je pa res, da kljub temu, da sta službena se z njima ravna kot bi bil njun.
lp
maniaxxx je napisal/-a:
Sej to je to, podobno je pri nekaterih drugih bom temu reku "mimobrcnjenih" motorjih, so bili primerki, ki so delali in delali, drugi so pa skoz viseli po servisih, pa tega je pri vseh znamkah dost, jaz se razburajam zaradi malodane božanskosti, ki jo nekateri vidijo v VW, ki se seveda ne more pokvarit.
P.s. Ne mislim nate s tem da ne bo pomote, čeprav spat ne bom mogu zarad tebe
Sej to je to, podobno je pri nekaterih drugih bom temu reku "mimobrcnjenih" motorjih, so bili primerki, ki so delali in delali, drugi so pa skoz viseli po servisih, pa tega je pri vseh znamkah dost, jaz se razburajam zaradi malodane božanskosti, ki jo nekateri vidijo v VW, ki se seveda ne more pokvarit.
P.s. Ne mislim nate s tem da ne bo pomote, čeprav spat ne bom mogu zarad tebe
To gre tudi meni na ku.... a kaj čmo. Tudi taki obstajajo in vedno bodo.![]()
lp
p.s. drugače pa me veseli, da spat ne boš mogel zaradi mene. Dobro premisli, ker je voz res vreden evrov. Jest ti ga privoščim.![]()
maniaxxx je napisal/-a:
Pa še šipe ma na štrom tud zadaj pa 6 prestav....ne boš mel razloge se norca delat iz forda![]()
Pa še šipe ma na štrom tud zadaj pa 6 prestav....ne boš mel razloge se norca delat iz forda![]()
Maš prov. Skor tok opreme k v renoju.![]()
![]()
![]()
lp
sandi33 je napisal/-a:Tudi sam imam prevoženih 47 kkm in motor v polotu prede brez težav...avto pa je letnik 2010. Tako da neko nakladanje kar počez o problematičnosti ne bo držalo....tu pa tam se tako in tako pri vsakem motorju najdejo kake težave, kar je logično glede na velikoserijsko proizvodnjo novodobnih motorjev.....le en dobavitelj določenega dela npr. dobavi le nekoliko slabši del in že so tu težave....in to še ne pomeni, da je potem cel motor konstrukcijsko zanič.
Tudi preverjeniin hvaljeni 1.9. tdi motorji so imeli določene težave (npr. vztrajniki,...) pa zaradi tega niso zanič. Očitno imate nekateri probleme s 1.2 tsi tudi zaradi načina vožnje (tiščanje na polno, in to mrzlega), nekateri ste pa res naleteli na izdelke z napako...vendar še enkrat poudarjam, da so motorji zelo dobri in da nas večina nima težav...in upam, da bo tako še vsaj do 250 kkm
TrijoAdijo je napisal/-a:Fantje, ne posploševat. TSI-ji so odlični. Celih 5 nima nobenih težav....Celih 5 od 500 :PP In to je čisto OK, saj gre za VW...Če bi imela Kia take probleme, bi jo že zažgali na grmadi (tako, kot so čarovnice včasih)))
p.s.: In še vedno čakam na odgovor na moje prejšnje vprašanje
MBtouran je napisal/-a:Glede 1.4 tsi 140km, so tezave pri letnikih 2006-2007. Ce ze tuje forume omenjamo
SuperVeloce je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Fantje, ne posploševat. TSI-ji so odlični. Celih 5 nima nobenih težav....Celih 5 od 500 :PP In to je čisto OK, saj gre za VW...Če bi imela Kia take probleme, bi jo že zažgali na grmadi (tako, kot so čarovnice včasih)))
p.s.: In še vedno čakam na odgovor na moje prejšnje vprašanje
Kia je že imela hude probleme, tudi priznati niso hoteli napak. Sicer pa, kot je bilo omenjeno, pri nas so servisi velik problem nasploh, skoraj vseeno katera znamka vozil. Včasih me ima, da bi Kio in Hyundaia vozil v avstrijo na servis, ker tukajšnji servisi na Štajerskem so za znoret, še mikrojermena ne znajo pravilno zamenjati. Tudi Octavio smo peljali v Avstrijo na popravilo karoserije, saj nam tukaj niso hoteli priznati rjavenja na nobenem servisu (kao odgovor iz tovarne lol, čeprav garancija še velja). Mislim, da to pove vse.
Glede tiste izjave o volanskem mehanizmu, tudi moj Accent je imel s tem eno tezavo. Servo volan v desno smer sploh ni deloval, v levo pa je bil precej močnejši kot serijsko. Bilo je zelo nevarno na avtocesti, moral sem se dolgo kregati, da so zamenjali pol avta z volanskim drogom vred (po drogu poteka napeljava, katera tudi ni bila čisto ok). Pa še vseeno upam trditi, da je avto napram konkurenci vzdržljiv, saj drugih problemov ni bilo, hvala bogu. Tudi sedaj, ko ni v garanciji, motor teče kot nov, problemov ni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov