ojnica je napisal/-a:...ampak opilki bi se pojavli samo v filtru in ne v olju, saj to ni menjalniško olje.
ojnica je napisal/-a:Mal me zanima kakšne težave ste imeli z motorjem 1.4 16v letnik tam 1998-2001, koliko kilometrov ste prevozili kaj pa menjalnik.
tnx za odg.
O madonca, si pa imel enih napak in stroškov teh 6 letih...For je napisal/-a:ojnica je napisal/-a:Mal me zanima kakšne težave ste imeli z motorjem 1.4 16v letnik tam 1998-2001, koliko kilometrov ste prevozili kaj pa menjalnik.
tnx za odg.
Evo pa beri .....zadnji post!![]()
viewtopic.php?f=7&t=21906&start=20
ojnica je napisal/-a:Po 3 letih in prevoženih preko 50.000km mi še vedno dela, kilometri 231.000km.
Olje, filtri, redno menjano.
Še kdo tu, ki ima tak motor in kako zadovoljen (razen porabe olja), kilometri.
V tem času sem menjal zavore, sklopko, tekočine, filtri, izpušni del, menjalnik orginal, motor še nič odprt, sklopka me je stala 220 evrov, zavore vsaj predne so 50 evrov diska + ploščice 25 evrov, gibljiva cev ter srednji lonec skupaj 120 evrov z delom, drugih stroškov razen olja, filtrov nisem imel.
Nekaj težav z EGR je sedaj blindiran
Loputo spucam
Oddušek pa tudi spucan.
Saj res ni smisleno kupovat kaj drugega, ker tega lahko vzdržujem sam doma.
ojnica je napisal/-a:Res si neverjeten saj to je vendar avtomobilizem.com, ne sprašujem katere gate naj kupmTema je pa itak stara 1 leto.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 14 gostov