Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe feb 09, 2007 3:33 pm

lepo, da si delil svojo izkušnjo! če bi bil jaz kdo izmed vodilnih na citroenu slovenija bi se krepko zamislil nad odnosom do strank. to je sramota, da takole nategujejo ljudi. sam sem pred nakupom enga malega avta, pa so bli citroeni kar v igri, vse dokler nisem prebral tega... :nae

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe feb 09, 2007 4:11 pm

Berem tole temo že nekaj časa a do zdaj še nisem nič komentiral. Kaj naj rečem? Katastrofa, da se kaj takega dogaja pri nas. Res nesramen odnos, oderuški... Sem tudi sam videl podobne primere a tale je pa eden hujših. Jaz bom takole rekel. Avto si kupil zato, da se boš vozil z njim ne? Nisi ga kupil zato, da boš večino časa porabil za servis in živce. Avto ni bil zastonj in od njega se tudi pričakuje, da dela tako kot more. Brez nepotrebnih skakanjih po servisih. Ne rečem, se zgodi da kakšna stvar odpove a to kar se dogaja s tem avtomobilom je pa že višek. Sam vem, da jim bi j**al vse po spisku. Ne bi popustil za malo. Tole me pa razjezi ko berem. Kaj si pa predstavljajo, da bodo vsakega takole okrog prenašali ali kaj? Banda. Samo, da priteče denar v hišo. Drugo jim je deveta briga.

Mogoče bi pa TV kaj pripomogel k vsemu skupaj. Smo imeli v našem kraju tudi določene probleme. Sicer ne z kakšno avtohišo ampak se gre za čisto drugo stvar katere ne bi omenjal. Ko je bila stvar objavljena po TV je bilo lahko pa že drugi teden vse poštimano. Prej se je pa stvar vlekla mesece. Tako, da tudi mediji veliko pripomorejo k izboljšanju zadeve. Jaz bi jih sigurno dal na TV brez pomišljanja. Za v razmislek. Pa upam, da rešiš zadevo.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Pe feb 09, 2007 4:23 pm

če kupiš nov avto pričakuješ da par let ne bo stroškov pa da ne boš mel problemov z njim da te ne bo pustil na cedilu saj ma garancijo...

fleshy
Nov uporabnik

Kraj: Cerkno

Napisal/-a fleshy Pe feb 09, 2007 5:35 pm

prebral celo temo, in ti zelim cimvec uspeha, da placajo mastno teli francozi

ti xandrej pa se malo lepse obnasaj in ne obsojaj kar povprek, grde besede pa bom izpustil, da ne bom izpadel kot otrok, tako kot si ti

lp

:offtopic - kupim karoserijo od r5 gt turbo ;)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe feb 09, 2007 6:34 pm

Kaj je s tabo? Si vredu spal? Daj se umiri. Če vedno tukaj nekaj smrdi OK? Moje menje.

fleshy
Nov uporabnik

Napisal/-a fleshy Pe feb 09, 2007 6:42 pm

in pol ti mene sprasujes ce sm vredu spal... SEM!
ce ti sodno izvedensko mnenje ni dovolj pa se zabij z glavo u zid, zgleda da ti sam se to pomaga

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe feb 09, 2007 7:21 pm

Bomo vidli...

afric
Novinec

Napisal/-a afric Pe feb 09, 2007 9:42 pm

nevem zakaj ma imam en obcutek kot da mi doloceni zelijo neuspeh. Hvala

trafo66

Napisal/-a trafo66 Pe feb 09, 2007 10:41 pm

mislim da maš že kar dovolj neuspeha. matr da je prava znamka bi ti moral dat drugi avto ne pa tolike napake popravljat. mislim če bi dal to vse skup novinarjem , da bi citroen raje dal tudi tri avta kot pa izgubil tolike stranke. ker zihr bo nekaj sto kupcev manj ko vidijo prispevek po tv. če je pa uvozniku to vseeno potem imaš opravka s samimi tepci. zgleda da so res

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a DJRider Pe feb 09, 2007 11:57 pm

trafo66 ja imas prav. Ko vidis komentarje nekaj lastnikov, ki imajo na novih avtih vec servisov kot nekdo na 15 let staremu avtu te premakne zato, ker ti placas za novega dobis pa slabsega kot starega... mislim ne vem no... jaz bi tole ze zdavnaj dal v casopis zraven pa se imena servisov in vse skupaj zapisal, da bi se tocno vedelo kdo je bil... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

fleshy
Nov uporabnik

Napisal/-a fleshy So feb 10, 2007 10:04 am

poklici na RTV SLO pa se zmeni da za tednik posnamete oddajo, to bo vidlo kr velik folka ;)

fleshy
Nov uporabnik

Napisal/-a fleshy So feb 10, 2007 10:04 am

poklici na RTV SLO pa se zmeni da za tednik posnamete oddajo, to bo vidlo kr velik folka ;)

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So feb 10, 2007 10:07 am

al pa na svet na kanalu a...zdej k je lih nova oddaja in se ukvarjajo s problemi malega človeka... velja poskusit...al pa kak preverjeno
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So feb 10, 2007 10:47 am

sam to nared ko boš s citroenom vse rešu ne prej :twisted:

trafo66

Napisal/-a trafo66 So feb 10, 2007 11:50 am

DJRider je napisal/-a:trafo66 ja imas prav. Ko vidis komentarje nekaj lastnikov, ki imajo na novih avtih vec servisov kot nekdo na 15 let staremu avtu te premakne zato, ker ti placas za novega dobis pa slabsega kot starega... mislim ne vem no... jaz bi tole ze zdavnaj dal v casopis zraven pa se imena servisov in vse skupaj zapisal, da bi se tocno vedelo kdo je bil... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

jaz sm mel nekaj malega z novim avtom težav enkrat. no saj niso ble neke težave, sam en nadležn zvok se je pojavljal. in v kratkem času so mi zamenjali menjalnik in je blo vse ok. samo pohvale moram zapisat za avtotriglav. ampak kljub temu sem se počutu tepec zato ker sem dal nekaj miljonov in imel vseeno mal opletanja. zato sem sklenu da bom gledal v bodoče kupit čimcenejši avto sam da bo kolkrtolko ok. in sem kar prijetno presenečen. 13 let star avto, pa nobenih popravil in skrbi. zamenjam olje doma in kakšno malenkost. če bo pa kaj večjega pa na dinos.
tako da mislim da pr moji hiši bo težko nov avto še kdaj. razn če bom dobu na lotu.

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK So feb 10, 2007 1:11 pm

joztom je napisal/-a:Sem že večkrat napisal Xantia Activa V6 3.0/24V (1999, modelno leto 2001)
http://www.youtube.com/watch?v=H3YxqjD8Rh4&NR
Avto odlikujeta nizka poraba (8,5-11) in fantastična lega na cesti. Performanse na polno žal niso uporabne zaradi omejitev na naših cestah (237 tovarna, števec do 260).

nic posebnega..

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK So feb 10, 2007 1:15 pm

afric je napisal/-a:nevem zakaj ma imam en obcutek kot da mi doloceni zelijo neuspeh. Hvala

zelim ti da ti uspe tole,da vsaj ti dokazes Citroenovo krivdo ter jim odpres oci da nemorejo priti na Slo. trg pa si mislit za njih je ze dobro..itak je balkan to!Ampak NI!!

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI So feb 10, 2007 2:38 pm

Jaz bom pa takole rekel:Zelo zelo slaba reklama za avto in znamko Citroen.

Ko si tole prebereš in, če še potem kupiš C4 si pa ....................

Človek si misli da vdanašnjem času to ni možno-očitno je.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny So feb 10, 2007 6:27 pm

OLI je napisal/-a:Jaz bom pa takole rekel:Zelo zelo slaba reklama za avto in znamko Citroen.

Ko si tole prebereš in, če še potem kupiš C4 si pa ....................

Človek si misli da vdanašnjem času to ni možno-očitno je.

podpis

Uporabniški avatar
dr.otkar
Novinec

Kraj: nihče ne ve

Napisal/-a dr.otkar So feb 10, 2007 10:49 pm

Jozotom, poraba ?????
A je ta tvoj WRC mogoče 300 in ne 3000ccm ???, al je celo turbo diesel ???????

Zanimiva poraba za 6 cilindrski motor, bravo citroen, mogoče pa le lahko nekaj storite za nas......
mislim, da imaš zamašeno žico ............
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov